Дневной Дозор

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Feb 20, 2006 3:46 pm

Xellos wrote:Абе отдавна са измодерирани уви, ма ше видя някъде в фишките ги имаше кепчърите.

http://de.fishki.net/picsn/livsy_02.jpg
http://de.fishki.net/picsn/livsy_03.jpg

doctor_livsy :twisted:
:monkey: :monkey: :monkey:

Йе, йо, я! Лукяненко наистина е изрод :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 20, 2006 9:30 pm

Аз кат ти разпраам ;)

http://www.dozorfilm.ru/main5.html
в "Ролики" ;р
тука има мейкинги некви направо на филмчета :).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Eneya
Misting

Post by Eneya » Tue Feb 21, 2006 11:21 am

Ако някой бъде така сладък да ми каже какво пише в онези логове, всичко ще е чудесно.
П.П. Завулон го играят ужасно идиотски.
Image

vampire_girl
Commoner

Post by vampire_girl » Tue Feb 21, 2006 11:31 am

Четирите книги? Аз знаех за три - "Нощен патрул", "Дневен патрул" и "Сумрачен патрул". Даа... назад съм. :lol:
Бтв, казаха ми, че този филм щял да бъде пак по първата книга ("Нощен патрул"), но по друга част от нея (нали първия филм беше само по първата част на първата книга). Така ли е, или все пак са го направили по "Дневен патрул"?
Знаете ли, заради Сергей Лукяненко за първи път истинкси съжалих, че не знам руски. :lol: Ама и английския ми е зле, така че ще чакам да го преведат. ИнфоДАР са добри души. :wink:
Come out, come out...

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Feb 21, 2006 11:36 am

Четвъртата книга е "Последен патрул".

А филмът е по третата новела от "Нощен патрул" - "Тебеширът на съдбата" или както е преведен на БГ.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Eneya
Misting

Post by Eneya » Tue Feb 21, 2006 12:07 pm

Божеее, каква пълна глупост беше това.
Е, икам да видя какво ще правят с книгата Ф, ф.. забравих й името.
Image

vampire_girl
Commoner

Post by vampire_girl » Tue Feb 21, 2006 12:32 pm

"Тебешира на съдбата" е третата част от "Нощен патрул". :shock: Мнго са умни, сега третия филм на какво ще е? Както са я подхванали, сигурно на... "Сумрачен патрул"??
"Последен патрул"? Да не би Различните да изчезват после? :(
Come out, come out...

Eneya
Misting

Post by Eneya » Tue Feb 21, 2006 12:34 pm

Не, не изчезват.
Ама много бързаш де...
Изчакай малко и ще видиш ;)
Image

vampire_girl
Commoner

Post by vampire_girl » Fri Mar 03, 2006 1:57 pm

Гледах "Нощен патрул 2: Тебеширът на Съдбата" и неочаквано за мен много ми хареса. Очаквах да е някаква пълна мешавица от объркани събития и боза, а се оказа доста интересен филм. Е, да, няма много общо с книгата (особено втората част), но историята е добре завъртяна и приключва чудесно. По-завършен филм не съм гледала, не знам какво ще правят в "Ночной дозор 3" и ми се струва, че правенето му е доста безсмислено. Ще поживеем, ще видим. 8-)
Та ако се старае човек да не свързва филмите с книгата, току-виж му харесат. :wink:
Come out, come out...

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Sat Mar 04, 2006 10:42 am

Е, най-после и аз намерих време да изгледам филма. Като цяло не беше зле, но краят силно ме разочарова. Изглеждаше ужасно нагласен, изсмукан от пръстите и сладникав. Типичен холивудски завършек. Докато в първия филм краят беше най-силната му страна, то във втория определено е най-слабата.
По въпроса за третата част - и аз не виждам как ще успеят да я вържат смислено с финала на втората. Дано да не оплескат съвсем нещата... ама имам чувството, че точно това ще направят.

Eneya
Misting

Post by Eneya » Sat Mar 04, 2006 2:10 pm

Честно казано са се опитали да подчертая тяхната Различност по изключително неподходящ начин. Особено с онази кола, дето караше по сградите. И то без някаква основателна причина.
Тигърчето са я докарали на една тъпа лигла. Но в първият филм ми хареса скока, с който се метна и горещият тиган (който беше оставен на печката, в него нямаше нищо, но пак беше горещ), който подложи между ръцете на вещицата.

Аз имам два разказа в духа на Ночонии Дозор, ако на някой му е интересно, може да ги намери на блога ми в "Лично Творчество"
Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Mar 06, 2006 9:02 am

ми гледах го и аз:)голяма мацаница с тоя тебешир,пък за края да не говорим...изключително банален и предвидим:(((ама пък ефектите са хтра поне според мен :лол:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 06, 2006 10:39 am

Има ли некъде бг събс, че тука ми висят 1-2ма незнаещи руски да го гледаме.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Mar 06, 2006 10:41 am

Image