Дневной Дозор
Дневной Дозор
Най-сетне излезе ДВД-рип със свястно качество.
След десетина часа ще видя, дали високите отзиви са оправдани.
След десетина часа ще видя, дали високите отзиви са оправдани.
къде къде къдеее! вчера тамън блеех по TS тъмницата 5 мин преди пак да се откажа да я гледам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ам на www.torrents.ru го има. Ако не ви се прави регистрация свиркайте да ви пращам файла.
и в http://www.sab.bz/ го има. За разнообразие- има ДВД рип, има и ДВД- за който както го пожелае. 

Мда ма тва ми иска регистрация, некой да тури торента направо.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Дам, в sab-а няма влизане без покана
. Me three wants the torrent, please!

Last edited by Elayne on Fri Feb 17, 2006 11:14 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
http://store2.data.bg/zipper/%c4%ed%e5% ... topia.net/
ето и неофициална версия на саундтрака.
както и в първата част има песен с историята на филма
но личния ми фаворит определено е - Serega_-_Cherniy_Bumer.mp3
ето и неофициална версия на саундтрака.
както и в първата част има песен с историята на филма

но личния ми фаворит определено е - Serega_-_Cherniy_Bumer.mp3
Не харесах първата част, не харесвам и втората час.
Това са някакви свободни съчинения, почти нищо общо няма.
Много дразни как са променили посланието на книгата, наистина много дразни.
И от леко замислен интеектуалец, който е емоционален, Антон се е превърнал в доста видиотена личност.
А актрисата, която играе Света няма нищо общо с героинята, поне според мен.
Това са някакви свободни съчинения, почти нищо общо няма.
Много дразни как са променили посланието на книгата, наистина много дразни.
И от леко замислен интеектуалец, който е емоционален, Антон се е превърнал в доста видиотена личност.
А актрисата, която играе Света няма нищо общо с героинята, поне според мен.
Мдаа, доста се опошлили книжките, м кво да праиш блокбъстер трее да е.
Еми киномашината си има некъф установен начин на работа уви. И все пак не си е толкоз лош филма. Има 2-3 мегасцени. Искам да карам такъв жълт камион ! :.)Уф чакам с нетърпение книгите.
На бг?. Смисъл имам само Нощната страца. Нали има още 2-3?