Дневной Дозор

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Vankata
Paragon

Post by Vankata » Fri Feb 17, 2006 1:35 pm

Аз пък ги имам и четирите :wink:
Изглежда Xellos чака да ги преведат на български.
Впрочем, аз още от вчера съм пуснал торента, та скоро ще си кажа мнението. :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 17, 2006 1:36 pm

Чакам я, руския не ми е толкоз добър пък са си дебелшки книжките.

Адски бавно се точи мамка му :( поне ден два още :evil: :neutral:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Feb 17, 2006 1:39 pm

Аз имам и четирите книги, ако ще си говорим за това. Макар, така и да не намерих време да прочета последната.

Гледах скрийнъра, но си мълчах, заради отвратителното качество. Сега като видя ДВД-рип-а ще мога да коментирам.

А колкото до песента на Серьога, отдавна я имам, тя е от 2004-та.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Eneya
Misting

Post by Eneya » Fri Feb 17, 2006 1:43 pm

мм, визирам факата, че имам трите неиздадени на бг.
Image

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Fri Feb 17, 2006 3:06 pm

Eneya wrote: Защо поне веднъж не направят филм по книга качествено? Достатъчно хора ще го харесат задето е качествено направен, поне според мен.
Ами има такива филми. Властелинът, според мен, примерно. Книгата я издържах някъде до към 200-та страница, но за сметка на това гледах всички серии на филма и дори ми харесаха. Има и други примери за добре направени филми по книги, да ти ги посоча ли или вече и сама се сещаш, че има такива?

Относно Дневната стража, за да не е поста ми съвсем оф-топик. Едва изгледах Нощна стража и то само заради хайпа около него и от любопитство какво толкова са направили руснаците. Не ми хареса филмът затова няма да гледам и Дневна стража, дори и от любопитство този път.
pulled out

Eneya
Misting

Post by Eneya » Fri Feb 17, 2006 3:14 pm

Книгата чела ли си? Много е добра.
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 17, 2006 3:21 pm

Е Лукяненко е изрод отсекъде :). Имаше едни логове как псува по форумите идиота като незнам кво ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Fri Feb 17, 2006 3:46 pm

Eneya wrote:Книгата чела ли си? Много е добра.
Не, не съм я чела, но аз и нищо не казвам за книгата, в момента обсъждаме филма по нея. Винаги е възможно по добра книга да се направи калпав филм, както, в случая, с Нощна/Дневна стража, така и с Пътеводителя. Обратният вариант също е възможен. Само върху този факт ти обърнах внимание, тъй като ти много категорично се изказа с "Защо поне веднъж не направят филм по книга качествено?". Има направени такива филми. Но не и Стражата.
pulled out

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 18, 2006 12:12 am

Съдба ;).
Бляя тва се точи доволно бавно до понеделник мое и да се е свалило де :(

Beric
Paragon

Post by Beric » Sat Feb 18, 2006 4:16 am

Изгледах го......

Не съм сигурен, ама първата част май ми хареса повече.

Обаче като ефекти е един път :D

Само не ми е ясно с тоз край как ще правят третата част ма ще видим.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 18, 2006 8:53 am

Ха майтап свалил се е нощеска, перфектно качество, ма нещо не кефи историят да ;(. Ха и аз се чудя кво ше измислят за 3-та.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 18, 2006 8:55 am

:twisted: A сийдвате ли го тоя торент, щото мен ме влачи с 5-6К?...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 18, 2006 9:03 am

По неква неясна причина ъплодвам зле с торент, 30к тука си ги делат 20 човека. :x Тъпотия през icq пращам с 150-300к ебати :evil:

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sat Feb 18, 2006 9:08 am

При мен скоростта беше съвсем прилична и не само че го свалих, ами и си оправих коефициента. Сега остава да го изгледам. Ако на останалите скоростта продължава да е толкова отчайваща, мога да предложа, да го запиша на презаписваемо ДВД и да го пратя по Мат, за да си го презапишете.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 18, 2006 9:11 am

E, все някога ще се свали и без това без субтитри съм за никъде. Така че, не мерси, но ако някой друг има желание :P...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around