King Kong на 23.12.2005 (а.к.а. този петък!)
Мдаа, един надарен по-космат нигга от девствените гори се влюбва в девс.. бе блондинка. и 1000до слона. айде на купона 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
you... monkey lovers ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Invisible Child
- E'lir
аз въобще не ги усетих тия 3 часа и 10 минути, а утре отивам да го гледам пак.
не че си заслужава чак толкова, но ще пиша статия за него.
грандиозна работа, Пи Джей е перфектният режисьор за нещо, тотално лишено от реализъм, но заредено със супер много човечност и красота.
задълже, тичайте.
не че си заслужава чак толкова, но ще пиша статия за него.
грандиозна работа, Пи Джей е перфектният режисьор за нещо, тотално лишено от реализъм, но заредено със супер много човечност и красота.
задълже, тичайте.
I walk through the streets and memorize the city
И на мен филмът ми хареса,макар и не толкова много, колкото на повечето други. Всъщност вероятно отидох с много занижени очаквания за Екшън с Маймуна, пък филмът се оказа дори леко самоироничен някак. Другата му добра страна беше актьорската игра, започвам да мисля, че Наоми Уотс би могла да направи и от "Събудих се на 30" философско произведение почти. Е, разбира се, спокойно можеха да орежат около час и нещо, както и да си спестят някои животински видове, но в общи линии трите часа на Кинг Конг ми минаха много по-неусетно от двата на Нарния, примерно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абсолютно съгласен за последното
Дори на второ гледане не досажда Кинг Конг, даже кефи още повече, щото вече не си нетърпелив да видиш какво ще стане до края 
Освен това Нарнията нямам никакъв мерак да я гледам втори път, докато Кинг Конг съм навит и на трето гледане, ако някой черпи
А Наоми Уотс е великолепна актриса и невероятно красива жена, в това се убеждавам за кой ли път вече
Не смятам обаче, че чак час и половина трябва да се отреже. Де факто наистина излишни са едни двадесетина минути, разпръснати из първите два часа на филма. Всичко останало си е качествено от гледна точка на вживяването в атмосферата, така поне си мисля. Бтв, Петьо е настоял филмът да е 3:10, даже от студиото искали да ги орежат до два и половина май, но той гарантриал, че ще им покрие всякакви евентуални загуби, дължащи се на прекалената дължина. А като гледам май не му се е наложило, филмът е супер

Освен това Нарнията нямам никакъв мерак да я гледам втори път, докато Кинг Конг съм навит и на трето гледане, ако някой черпи

А Наоми Уотс е великолепна актриса и невероятно красива жена, в това се убеждавам за кой ли път вече

Не смятам обаче, че чак час и половина трябва да се отреже. Де факто наистина излишни са едни двадесетина минути, разпръснати из първите два часа на филма. Всичко останало си е качествено от гледна точка на вживяването в атмосферата, така поне си мисля. Бтв, Петьо е настоял филмът да е 3:10, даже от студиото искали да ги орежат до два и половина май, но той гарантриал, че ще им покрие всякакви евентуални загуби, дължащи се на прекалената дължина. А като гледам май не му се е наложило, филмът е супер

And you can't dance with a devil on your back...
- Invisible Child
- E'lir
По дяволите, ще ме накарате да отида да го видя от чисто любопитство. Може би ще преглътна, че голямата грозна маймуна умира накрая... или пък, хм. Така де, то вече няма и с кого да го гледам, нито пък пари имам
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
И аз най-после го видях прословутия филм. Май клоня към мнението на Морви. Трите часа хич не ги усетих, дори началото не ми беше скучно.
Това, което ми дойде в повече обаче беше прекалено многото екшън с различни животински видове. Така де, аз и на Рол казах - хубав беше филма, имаше някои спиращи дъха сцени, но ми беше твърде животински
. А и маймуната беше много яка и както си и очаквах ми стана много мъчно накрая за нея. Само за това съжалявам...
Бтв Наоми Уотс е зашеметително красива, а аз продължавам да съм си дълбоко влюбена в Ейдриън Броуди, който дори да нямаше кой знае каква роля ми беше страшно симпатичен.
Това, което ми дойде в повече обаче беше прекалено многото екшън с различни животински видове. Така де, аз и на Рол казах - хубав беше филма, имаше някои спиращи дъха сцени, но ми беше твърде животински

Бтв Наоми Уотс е зашеметително красива, а аз продължавам да съм си дълбоко влюбена в Ейдриън Броуди, който дори да нямаше кой знае каква роля ми беше страшно симпатичен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Yep, има нечовешки хубави крака
.
Сега се сещам - островът беше страхотен и сцените с местните жители най ми допаднаха, изключвайки маймуняка и Наоми на залеза, бяха въздействащи. Creepy!

Сега се сещам - островът беше страхотен и сцените с местните жители най ми допаднаха, изключвайки маймуняка и Наоми на залеза, бяха въздействащи. Creepy!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Invisible Child