King Kong на 23.12.2005 (а.к.а. този петък!)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 24, 2005 12:15 pm

Мдаа, един надарен по-космат нигга от девствените гори се влюбва в девс.. бе блондинка. и 1000до слона. айде на купона ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Dec 25, 2005 12:24 pm

Без коментар за последното. И да, наистина всички, които не дойдоха - изгубиха много. Филмът е фантастичен, ако беше с 25-30 минути по-кратък щеше да е ПЕРФЕКТЕН.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 29, 2005 9:10 am

you... monkey lovers ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Thu Dec 29, 2005 10:25 pm

аз въобще не ги усетих тия 3 часа и 10 минути, а утре отивам да го гледам пак.

не че си заслужава чак толкова, но ще пиша статия за него.

грандиозна работа, Пи Джей е перфектният режисьор за нещо, тотално лишено от реализъм, но заредено със супер много човечност и красота.

задълже, тичайте.
I walk through the streets and memorize the city

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 29, 2005 10:36 pm

И на мен филмът ми хареса,макар и не толкова много, колкото на повечето други. Всъщност вероятно отидох с много занижени очаквания за Екшън с Маймуна, пък филмът се оказа дори леко самоироничен някак. Другата му добра страна беше актьорската игра, започвам да мисля, че Наоми Уотс би могла да направи и от "Събудих се на 30" философско произведение почти. Е, разбира се, спокойно можеха да орежат около час и нещо, както и да си спестят някои животински видове, но в общи линии трите часа на Кинг Конг ми минаха много по-неусетно от двата на Нарния, примерно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Dec 29, 2005 11:16 pm

Абсолютно съгласен за последното :) Дори на второ гледане не досажда Кинг Конг, даже кефи още повече, щото вече не си нетърпелив да видиш какво ще стане до края :)

Освен това Нарнията нямам никакъв мерак да я гледам втори път, докато Кинг Конг съм навит и на трето гледане, ако някой черпи :mrgreen:

А Наоми Уотс е великолепна актриса и невероятно красива жена, в това се убеждавам за кой ли път вече :)

Не смятам обаче, че чак час и половина трябва да се отреже. Де факто наистина излишни са едни двадесетина минути, разпръснати из първите два часа на филма. Всичко останало си е качествено от гледна точка на вживяването в атмосферата, така поне си мисля. Бтв, Петьо е настоял филмът да е 3:10, даже от студиото искали да ги орежат до два и половина май, но той гарантриал, че ще им покрие всякакви евентуални загуби, дължащи се на прекалената дължина. А като гледам май не му се е наложило, филмът е супер :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Fri Dec 30, 2005 10:48 pm

буа, сега се връщам ... баси, по-яко беше от първия път :)

а наоми уотс има най-грациозната шия евър и изобщо как може такова нещо.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 30, 2005 10:59 pm

По дяволите, ще ме накарате да отида да го видя от чисто любопитство. Може би ще преглътна, че голямата грозна маймуна умира накрая... или пък, хм. Така де, то вече няма и с кого да го гледам, нито пък пари имам :cry:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jan 21, 2006 10:09 am

И аз най-после го видях прословутия филм. Май клоня към мнението на Морви. Трите часа хич не ги усетих, дори началото не ми беше скучно.

Това, което ми дойде в повече обаче беше прекалено многото екшън с различни животински видове. Така де, аз и на Рол казах - хубав беше филма, имаше някои спиращи дъха сцени, но ми беше твърде животински :P. А и маймуната беше много яка и както си и очаквах ми стана много мъчно накрая за нея. Само за това съжалявам...

Бтв Наоми Уотс е зашеметително красива, а аз продължавам да съм си дълбоко влюбена в Ейдриън Броуди, който дори да нямаше кой знае каква роля ми беше страшно симпатичен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 21, 2006 10:11 am

Нали? Нали? (за Наоми Уотс това :twisted: )
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jan 21, 2006 10:54 am

Yep, има нечовешки хубави крака :lol: :lol: :lol:.

Сега се сещам - островът беше страхотен и сцените с местните жители най ми допаднаха, изключвайки маймуняка и Наоми на залеза, бяха въздействащи. Creepy!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Sat Jan 21, 2006 4:43 pm

ъхъ ъхъ, какви гъби ползваха тия хора, егати.