Филм по Пратчет
- Moridin
- Global Moderator
Абсолютно съгласен с последното. Баба винаги си е била скука (и не по-малко еднотипна от Ринс, който поне немаше претенции, а и книгите му са най-хумористични ениуей, от вещиците основно Вещици в Чужбина и от малко Лордс'н'Лейдис стават).
За филма не знам, не съм чел книгата, но честно казано Пратчет филмиран от когото и да е си е кауза пердута.
За филма не знам, не съм чел книгата, но честно казано Пратчет филмиран от когото и да е си е кауза пердута.
This is it. Ground zero.
Още упорстваш с тази заблуда, а?Roland of Gilead wrote:Ми досаден ми е и твърде еднопланов, а и книгите с него са най-слабите...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Възможно е Баба Вихронрав да не е най-забавният образ сам по себе си, но именно сформираното трио - трите различни характера в една група - е забавно. С отношенията между тях самите и отношението на единицата "вещерско сборище" и останалия свят. Леля Ог вероятно също нямаше да ми е забавна сама по себе си, ако не беше в компанията на Баба и съответната по-млада вещица. А, и да не забравяме котарака Грибо! Това животно си има собствена роля и значение 
Що се касае до Рин - и той си има интересните изяви, дори когато бяга (всъщност той май само това прави). В"Интересни времена" отношенията му с ентусиазираните, вдъхновени революционери искрено ме забавляваха.

Що се касае до Рин - и той си има интересните изяви, дори когато бяга (всъщност той май само това прави). В"Интересни времена" отношенията му с ентусиазираните, вдъхновени революционери искрено ме забавляваха.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Daggerstab
- Arcanist
- armageddon
- Forsaken
Абе и аз не мога да схвана какво точно някои хора не харесват на вещиците. Поотделно може и да са малко плоски и тн, но определено е необходимо да ги разглеждаме съответното трио като сборен образ.
На същия принцип, впрочем, може да се разгледат доста от героите от Диска.
И да се върнем на темата, и мен ме изненадва че ще филмират точно тази книга, но да видим. А най-филмируема, според не особено скромното ми мнение, е Going Postal.
edit
На същия принцип, впрочем, може да се разгледат доста от героите от Диска.
И да се върнем на темата, и мен ме изненадва че ще филмират точно тази книга, но да видим. А най-филмируема, според не особено скромното ми мнение, е Going Postal.
edit
Нищо общо с темата, но определено аз мога да кажа че съм delighted ...NEW DISCWORLD NOVEL UNDERWAY
TERRY HAS SPENT ALMOST THE WHOLE WEEK INTENSIVELY EDITING WINTERSMITH
WHICH IS NOW ONLY DAYS AWAY FROM COMPLETION. AS A REWARD, HE IS ALLOWING
HIMSELF THE LUXURY OF STARTING THE NEXT DISCWORLD NOVEL, WHICH WE CAN
NOW EXCLUSIVELY REVEAL WILL NOT BE "UNSEEN ACADEMICALS".
INSTEAD, THE NEXT ADULT DISCWORLD NOVEL WILL BE;
(FX - DRUM ROLL)
"MAKING MONEY"
FANS WILL BE DELIGHTED TO HEAR OF THE TRIUMPHANT RETURN OF MOIST von LIPWIG.
MORE NEWS AS IT BREAKS....
Хм, не разбирам отде у всички този песимизъм (така де, разбирам, ама това е друга тема). Сам Рейми го уважавам като режисьор заради "Дарбата", а книгата е много благодатна за филмиране. Като атмосфера има потенциал да стане новия Sleepy Hollow (въпреки че, разбира се, никой не може да стигне Бъртън - и все пак не пречи да се надяваме). Ако стане.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Invisible Child
- E'lir
Е то ако Е Бъртън, Джони Деп ЩЕ Е в екипа. Аз Казах ;рр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”