Хм...ами хайде и аз да се разпиша. По принцип това с представянето го избягвам, но в момента съм под администраторски натиск

(шегувка, да не се обиди някой...

)
Та така, някои от вас вече ме познават от сравнително дълго, други ме видяха на рождения ден на Йан, но не ме познават, а пък други си нямат представа че съществувам. Та тъй...
Казвам се Емануил Томов, обаче това ми е много дълго, та съм се спрял на Емо, засега.
Викали са ми по милион различни начини, но няма да ги пиша тук, за да не вземете и вие да ми викате така
На 9 Февруари тая година ставам на 20, и съм втора година Английска Филология в Софийския Университет. Може да не е изненада за вас, тъй като сте само умни хора тук, но аз съм от сравнително рядката порода студенти, които всъщност се интересуват от специалността си.
По Форумите нямам много опит, защото голяма част от тях приютяват разни създания, които са твърде далеч от представата ми за готина комуникация.
За щастие, лятото на миналата година открих Сивостен, там открих някои хора които споделят двата Форума, (включително единия от Администраторите на ShadowDance) , един от тези хора ме покани на рождения си ден средата на Декември, там се запознах с някои други хора (включително и с още един от Администраторите на Форума), и едното доведе до другото, и...,и....,и... стана обърващо, нали? Дам.
Та така се добрах и до тук, и се надявам да поостана.
Някакви интереси... четене на какво ли не, хубавото при мен, е че не подхождам с предубеждение към нищо, което чета. Научих си английския с четена на класика, без да знам че е класика (това не беше много отдавна, между другото, до около 17-годишна възраст бях полунеграмотен, да не останете с впечатлението че съм вундеркинд, дето е изчел класиците на 10).
Сега, по силата на интелектуалните ми занимания (бла..бла...бла..) вече знам кое е класика и кое не, но това не ми пречи да не зачитам много мненията на критиците, ако не съвпадат с моите
Филми и телевизия почти не гледам, първите, защото...не знам защо всъщност, а второто, защото ме дразни.
Тренирал съм лека атлетика 2-3 години, и футбол- към 5. И двете на тоя етап са занемарени почти напълно поради липса на желаещи да бягат/ритат с мен.
Със сигурност съм забравил нещо, но това е добре, защото имам навика в подобни представяние да прекалявам с подробностите.
Толкова засега
Чао Чао