За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jan 06, 2006 8:42 pm

8-) Колежка по всички параграфи - и аз с история и фр. кандидатствах :P.

Танците ще ги опитаМЕ с Морви, евентуално :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jan 06, 2006 8:46 pm

Добре дошла:)
Елейн, рисковано е да опитваш танци с мен, но принципно съм много навита. :wink:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jan 06, 2006 8:50 pm

Морви, забравяш, че в тези точно танци и двете сме съвсем начинаещи :?.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Fri Jan 06, 2006 9:49 pm

и да..с история ще кандидатствам. и с френски..доста е забавно > Ranting
ми супер,кво :)
ъъъ,иначе добре дошла,хф
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sat Jan 07, 2006 10:53 am

Еха, то и аз съм с френски тая година, сите сме колежки явно:>
Приятелката сега е 11 клас май, Веселина се казваше по мои спомени, от форумите е Неферет/Невидимата, но може да сте в други групи :)
А към каква специалност си се насочила? (проверявам конкуренцията, че нали си правя списъците със смъртни наказания;р)
shadow dance nikoga ne luje

Lea
Smallfolk

Post by Lea » Wed Jan 11, 2006 10:57 pm

всъщност се колебая напоследък. главно се стремя към СУ..европеистика беше досега ама сега ми хвърчат някакви идеи за УНСС..въпреки че си предпочитам Су..
no good without evil
no passion without fire

elbin
Smallfolk

Post by elbin » Sat Jan 14, 2006 12:46 pm

Такааа, да се разпиша и аз като новак. То може би е стандартна работа вече - фентъзи и РПГ-та, ама като съм чел Толкин не го знаех :) Опитвам се да свиря на хармоника и китара, обичам да чета (напоследък най много Пратчет), стрелям с лък (всъщност преди 2-3 години беше), правя оригами, харесва ми да ходя по баирите, макар и рядко да ми се случва - обичам природата... Иначе, когато не витая из облаците съм студент по молекулярна биология в Софийския, 4ти курс.

А адреса на сайта го видях на календарчетата дето ги раздават на Славейков с книгите.

Приятно ми е.
A dark elf near a black sea.
Respect all...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 14, 2006 12:54 pm

И на нас, и на нас :) Надявам се да ти хареса семейното ни къмюнити и да поостанеш ;) Мор ще бъде възхитен от оригамито, а мен ме спечели с хълмовете :)
And you can't dance with a devil on your back...

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Sat Jan 14, 2006 4:17 pm

Рол, не знаех, че си чак такъв любител на хълмовете. :)

Явно календарчетата "действат". :D

Иначе добре дошъл и да се обаждаш по-често. :wink:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Sun Jan 15, 2006 12:38 am

elbin wrote: студент по молекулярна биология в Софийския
Ааааа, колега значи! Добре дошъл, мдаа...
Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jan 15, 2006 7:08 pm

Добре дошъл, радвам се че календарчетата действат и се надявам да ти хареса тук:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jan 18, 2006 1:07 pm

Хм...ами хайде и аз да се разпиша. По принцип това с представянето го избягвам, но в момента съм под администраторски натиск :P (шегувка, да не се обиди някой... :oops: )

Та така, някои от вас вече ме познават от сравнително дълго, други ме видяха на рождения ден на Йан, но не ме познават, а пък други си нямат представа че съществувам. Та тъй...

Казвам се Емануил Томов, обаче това ми е много дълго, та съм се спрял на Емо, засега.
Викали са ми по милион различни начини, но няма да ги пиша тук, за да не вземете и вие да ми викате така :)

На 9 Февруари тая година ставам на 20, и съм втора година Английска Филология в Софийския Университет. Може да не е изненада за вас, тъй като сте само умни хора тук, но аз съм от сравнително рядката порода студенти, които всъщност се интересуват от специалността си.

По Форумите нямам много опит, защото голяма част от тях приютяват разни създания, които са твърде далеч от представата ми за готина комуникация.

За щастие, лятото на миналата година открих Сивостен, там открих някои хора които споделят двата Форума, (включително единия от Администраторите на ShadowDance) , един от тези хора ме покани на рождения си ден средата на Декември, там се запознах с някои други хора (включително и с още един от Администраторите на Форума), и едното доведе до другото, и...,и....,и... стана обърващо, нали? Дам.

Та така се добрах и до тук, и се надявам да поостана.

Някакви интереси... четене на какво ли не, хубавото при мен, е че не подхождам с предубеждение към нищо, което чета. Научих си английския с четена на класика, без да знам че е класика (това не беше много отдавна, между другото, до около 17-годишна възраст бях полунеграмотен, да не останете с впечатлението че съм вундеркинд, дето е изчел класиците на 10).

Сега, по силата на интелектуалните ми занимания (бла..бла...бла..) вече знам кое е класика и кое не, но това не ми пречи да не зачитам много мненията на критиците, ако не съвпадат с моите :)

Филми и телевизия почти не гледам, първите, защото...не знам защо всъщност, а второто, защото ме дразни.

Тренирал съм лека атлетика 2-3 години, и футбол- към 5. И двете на тоя етап са занемарени почти напълно поради липса на желаещи да бягат/ритат с мен. :(

Със сигурност съм забравил нещо, но това е добре, защото имам навика в подобни представяние да прекалявам с подробностите.

Толкова засега
Чао Чао :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 18, 2006 1:24 pm

Е здрасти, кво чао :) Надявам се да поостанеш и да се активизираш
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 18, 2006 2:03 pm

И да си сложиш аватар :). След едит: Заек :shock:, сладко :P.

Всъщност Мор е ентусиаст винаги за футбол, доколкото ми е известно, та като се постопли няма да ни се размине - на вас футбола, на нас фийзбито и колелото (на Лили пък особено).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jan 18, 2006 2:07 pm

Заека само на първо време, харесал съм си една лама, и някои други, ама ще видим :) :P