Caring for your introvert

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Tue Jan 10, 2006 7:20 pm

разбира се, че няма да бъде, но аз просто отговарям на обидата. за мен си е обида. ако за теб не е - значи имаме различни гледища спрямо нещата. и според теб, ако това да ме предупреждаваш, ще ме спре от това да изразявам личното си мнение - сгрешил си дълбоко. аз не съм съгласен с него и смятам, че той няма право да говори така.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jan 10, 2006 7:23 pm

Не мислиш ли, че да отговаряш на обида с обида е някак детинско (оставяме настрана въпроса дали наистина си бил обиден и т.н.)?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Jan 10, 2006 8:13 pm

Виж, Елане, очевидно нещо те дразня, за което се извиних още предварително... Но не съжалявам за това, което казах, защото си е вярно. А тия мачо изпълнения, цялата дандания, репченето и обясняването какво нямам право да говоря и какво имам, отговорите на кръвната ми обида... ми всичко това не подсказва предполагаемо величие. Съжалявам, ако съм те засегнал, но мнението ми никак не се е променило, а даже напротив. Би направил добре да спреш с драмата, защото аз съм в правото да изразявам схващанията си. А това сега си е излагация и макар че е донякъде забавно, искрено те съветвам да не се горещиш повече.

Извинявам се, че скромният ми принос малко или много затлачи темата, но, както казах, хич не бих го оттеглил :Р
Last edited by Lubimetz13 on Tue Jan 10, 2006 8:14 pm, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 10, 2006 8:13 pm

Elan Morin Tedronai wrote:разбира се, че няма да бъде, но аз просто отговарям на обидата. за мен си е обида. ако за теб не е - значи имаме различни гледища спрямо нещата. и според теб, ако това да ме предупреждаваш, ще ме спре от това да изразявам личното си мнение - сгрешил си дълбоко. аз не съм съгласен с него и смятам, че той няма право да говори така.
Оправяйте си отношенията някъде, където няма да пречат на околните, ако смяташ, че те е обидил.
И това, че те предупреждавам, може и да не те спре, но имам достатъчно средства, които ЩЕ. Просто нямам ни най-малко желание да ги използвам и ще съм ти благодарен да спреш дотук, за да не ми се налага, най-приятелски те моля :?
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 11, 2006 11:51 am

Та кво за статията?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”