Caring for your introvert
Moderator: Moridin
разбира се, че няма да бъде, но аз просто отговарям на обидата. за мен си е обида. ако за теб не е - значи имаме различни гледища спрямо нещата. и според теб, ако това да ме предупреждаваш, ще ме спре от това да изразявам личното си мнение - сгрешил си дълбоко. аз не съм съгласен с него и смятам, че той няма право да говори така.
- Lubimetz13
- Mistborn
Виж, Елане, очевидно нещо те дразня, за което се извиних още предварително... Но не съжалявам за това, което казах, защото си е вярно. А тия мачо изпълнения, цялата дандания, репченето и обясняването какво нямам право да говоря и какво имам, отговорите на кръвната ми обида... ми всичко това не подсказва предполагаемо величие. Съжалявам, ако съм те засегнал, но мнението ми никак не се е променило, а даже напротив. Би направил добре да спреш с драмата, защото аз съм в правото да изразявам схващанията си. А това сега си е излагация и макар че е донякъде забавно, искрено те съветвам да не се горещиш повече.
Извинявам се, че скромният ми принос малко или много затлачи темата, но, както казах, хич не бих го оттеглил :Р
Извинявам се, че скромният ми принос малко или много затлачи темата, но, както казах, хич не бих го оттеглил :Р
Last edited by Lubimetz13 on Tue Jan 10, 2006 8:14 pm, edited 1 time in total.
Оправяйте си отношенията някъде, където няма да пречат на околните, ако смяташ, че те е обидил.Elan Morin Tedronai wrote:разбира се, че няма да бъде, но аз просто отговарям на обидата. за мен си е обида. ако за теб не е - значи имаме различни гледища спрямо нещата. и според теб, ако това да ме предупреждаваш, ще ме спре от това да изразявам личното си мнение - сгрешил си дълбоко. аз не съм съгласен с него и смятам, че той няма право да говори така.
И това, че те предупреждавам, може и да не те спре, но имам достатъчно средства, които ЩЕ. Просто нямам ни най-малко желание да ги използвам и ще съм ти благодарен да спреш дотук, за да не ми се налага, най-приятелски те моля

And you can't dance with a devil on your back...
Та кво за статията?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”