Сега съм на поредицата на Роулинг за Корморан Страйк и са много приятни книги. На номер три съм тъкмо.
Тази година се надявам да задържа с четенето, че направо съм се уморила от телевизия

Това е съзвучно на моя план за 2022, който поради неизпълнение се прехвърли в 2023. (Но аз съм прочела последно книга 5.)
Бах якия пост!!!! Давай нова тема за film challengeClaymore wrote: ↑Wed Jan 04, 2023 1:21 pmНарочно не съм си поставял проекти, но като напуснах работа и се възстановявах от ковид февруари месец за пръв път от бая време ми се дочете естествено и без напъване от моя страна защото "трябва". Изчетох томчето от SF Masterworks с първите три Хейнски романа на ЛеГуин, Rocannon's World и City of Illusions много ме зарадваха, при все разни трески за дялане, особено с контекста който имам от Dispossessed и Left Hand of Darkness. The Lathe of Heaven ми дойде по-невзрачен, ама невзрачен като за Ле Гуин, така че пак доста интересен, и доста по-"злободневен" отколкото доста от другите ѝ неща. Books of Blood беше ок, най са ми се запечатали в ума The Midnight Meat Train + In The Hills, The Cities и Pig Blood Blues, в тях Баркър напипва една тоналност и стил която са много "кръв и черва" и същевременно някак езотерични. Това ми напомни да взема да прочета The Great and Secret Show която купих като първокурсник есента 2013Лиу Цъсин четох на пожар като бях болен от (мисля) втори ковид май месец и преполових втората и така си остана. От другото Майната им на хилядата динара и Agents of Dreamland ме израдваха стилистично и като много концентрирани четива без тлъстини. Джоана Ръс си кърти и тук както в The Female Man даже тази е малко по-странна и недодялана ама по-чаровна. Фундаменталиста просто си го "дочетох" от началото след като 2015 като свърших есето си върху него за крайна оценка по Критическа теория останаха недочетени последните 40 страници
.....
Баси гадните корици на Le Guin...Claymore wrote: ↑Wed Jan 04, 2023 1:21 pmНарочно не съм си поставял проекти, но като напуснах работа и се възстановявах от ковид февруари месец за пръв път от бая време ми се дочете естествено и без напъване от моя страна защото "трябва". Изчетох томчето от SF Masterworks с първите три Хейнски романа на ЛеГуин, Rocannon's World и City of Illusions много ме зарадваха, при все разни трески за дялане, особено с контекста който имам от Dispossessed и Left Hand of Darkness. The Lathe of Heaven ми дойде по-невзрачен, ама невзрачен като за Ле Гуин, така че пак доста интересен, и доста по-"злободневен" отколкото доста от другите ѝ неща. Books of Blood беше ок, най са ми се запечатали в ума The Midnight Meat Train + In The Hills, The Cities и Pig Blood Blues, в тях Баркър напипва една тоналност и стил която са много "кръв и черва" и същевременно някак езотерични. Това ми напомни да взема да прочета The Great and Secret Show която купих като първокурсник есента 2013Лиу Цъсин четох на пожар като бях болен от (мисля) втори ковид май месец и преполових втората и така си остана. От другото Майната им на хилядата динара и Agents of Dreamland ме израдваха стилистично и като много концентрирани четива без тлъстини. Джоана Ръс си кърти и тук както в The Female Man даже тази е малко по-странна и недодялана ама по-чаровна. Фундаменталиста просто си го "дочетох" от началото след като 2015 като свърших есето си върху него за крайна оценка по Критическа теория останаха недочетени последните 40 страници
На Гейтуей като цяло са такива електронните, за това по-добре тия само със заглавие -
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest