Единствената ми дребна забележка, е че към ендгейма е нужен малко повече от необходимото гринд за крафтинг материали. Ако бяха балансирали трудността на валкириите една идея по-добре можеше да се спестят 2-3 часа гринд, но тука говорим за разлика между оценки 10/10 и 9.7/10, а и в обратния случай някой щеше да мрънне че нямало ендгейм, тъй че кво си говорим.

И я превъртях точно навреме за излизането на следващия много чакан от мен PC port - Marvel's Spider Man remastered. Разцъках 2-3 часа. Разликата с God of War е ясно забележима, и за сега не в полза на паячето заради недоправения early game. Туториал на практика липсва, а бойната система е излишно усложнена откъм контроли, което доведе до това да стъкна на туториал боса и да се наложи да си намаля трудността на нормал. Иначе самата игра е модернизирана версия на Prototype, т.е яка е, но най-вероятно ще ми писне от еднообразен геймплей като се стигне до почистване на картата. Най-големия плюс засега ми е града на ниво улица, като жив е, трафика се държи реалистично, случват се неща, вместо колите само да обикалят като в по-старите игри, хората си говорят, вадят телефоните да снимат спайди като мине покрай тях. А в края на годината щели да пускат и Miler Morales за PC, what a time to be alive.