Какво слушате сега?
Re: Какво слушате сега?
Почвам да слушам новия на епика, някой да каже на симфо метъл бандите да дропнат тъпите филмови интрота.
пп. детски хорове... защо?
чух го целия - мноо добар
пп. детски хорове... защо?
чух го целия - мноо добар
Хубаво правиш, само не виждам какво не те кефи детския хор, Rivers е една от най-яките песни в албума. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
В ривърс работи на другите места се дъни (the skeleton key спокойно можеше да държи само възрастния хор), въобще в тоз албум можех да мина без дечурлигата и екстремните вокали (пичът е много по-добър композитор и китарист, отколкото крещящ вокалист). Но си е солиден епика материал, много слушаем, бомбастичен, разпознаваем от километри, симоне блести както обикновено, рифовете са режещи и здрави, въобще на моменти групата си позволява дори музикален онанизъм, демонстрирайки абсолютно майсторство над инструментите, без обаче да чупи песните, ми да вкарва дълбочина. Много съм доволен. Даже и аз се изненадвам, че два от по-впечатляващите албуми за началото на годината са толкова достъпни. Този и Imperial на Soen.
Освен това евала, че е епичен пауър симфоничен албум с женски вокали и няма балади до rivers. А са само хитови песни без обаче да страдат от синдром на еднаквост, темпото е навсякъде и прави иначе изключително дълъг албум да звучи под 40 минути. Въобще не изморява, такъв страхотен пейсинг на песни не се появява всеки ден. За пореден път епика демонстрират класа и доставят качество, което ги прави сигурно най-стабилната група в симфо метъла. Няма лабаво при тях досега.
Освен това евала, че е епичен пауър симфоничен албум с женски вокали и няма балади до rivers. А са само хитови песни без обаче да страдат от синдром на еднаквост, темпото е навсякъде и прави иначе изключително дълъг албум да звучи под 40 минути. Въобще не изморява, такъв страхотен пейсинг на песни не се появява всеки ден. За пореден път епика демонстрират класа и доставят качество, което ги прави сигурно най-стабилната група в симфо метъла. Няма лабаво при тях досега.
Не е като да съм забелязал въобще детски ли е хорът или не в другите песни, то и в Rivers нямаше да забележа, ако не бях гледал някои от Behind the music влоговете.
Иначе и аз много се радвам на новия албум, само Kingdom of Heaven Prt. 3 лекичко ме разочарова, защото другите две част вдигнаха летвата твърде високо и засега поне тази ми се вижда малко по-слаба, но това си е бял кахър.

Мен Kingdom of Heaven Prt. 3 ми бърка в центровката, че влиза след 6 смазващи песни. Бтв, ебаси солото в Seal of Solomon, толкова много яки неща се случват из песните, че някак не му обърнах внимание. То просто идва след двугласовите хармонни и включване на женски хор под Симоне и то допълнително наслоено над крещене и здрави китари. И някак ми се изплъзна. Та Kingdom of Heaven Prt. 3 мисля че трябваше да затвори албума. Макар Омега да върши страхотна работа или просто веднъж в живота си тази група да се беше научила да ползва ножицата. Песента няма нужда да е чак 13 минути. И то особено след Freedom. Това е единствеото място в албума, където темпото малко се бъгва, по време на самата песновка е яко, де и след нея албумът продължава в много силната си втора половина.
Омега има хубава кратичка акустична версия, if that's your thing.
Засега най-много ми харесва Synergize - Manic Manifest от песните, които не бяха пуснати преди излизането на целия албум.
Засега най-много ми харесва Synergize - Manic Manifest от песните, които не бяха пуснати преди излизането на целия албум.
Още ме е яд как Джон съсипа 30+ години музикална кариера с глупостите си, но това ми накара да се посмея добре

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Коя е тази мацка?
братляс, буквално има линк към инстаграма й в описанието
✖ Model / Anapyrna:
☛ https://bit.ly/3djSNbA
https://www.instagram.com/anapyrna/

май е някаква индийка, но на мен ми мяза на мексиканка
Еми името и е такова пура.
Нийл Геймън на младини
Много сгодно клипче тва горното.

Много сгодно клипче тва горното.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
SEPULCROS - Vazio
Фюнеръл дуум, ама само 37 минути, освен това висша форма на такъв и то от дебютна банда. Та ако някой някога е искал да пробва жанра, но средната продължитешност на албум, която кара режисьорските версии на питър джаксън да изглеждат консверавитни откъм времетраене е стояла на пътя за тест - тия пичове идват на помощ.
Освен това сигурно едно от най-красивите нечетливи лога от доста време насам.
Malist - Karst Relict
Атмосферичен блек метъл соло проект от русия. И е страхотен. Да не повярваш. На моменти бие като саундтракът от метро игрите в по-метализиран вариант, в което няма нищо лошо. Музиката е чудесна, отива на интересни места, една песен не повтаря друга, но звучи като стабилно цяло. Много доволство.
Miasmata – Unlight: Songs of Earth and Atrophy
Премиерата му предстои:
Но в спотифай и бандгамп е на линия.
Отново дебют и солов проект, вярно на басиста на Sojourner, ама пак, толкова зрял и е баси здравия, полиран джангър. Албумът е епичен, бърз блек метъл с много мелодия. Вътре ще се чуяат повече мелодични пасажи и режещи рифове, отколкото нормалното човешко тяло може да понесе, носи си влиянията без да го ебе, хеви и траш метъл шамари се сипят между цялата каша и въобще е толкова ударен и моментален албумът, че въобще не може да се игнорира или пък да спра да го слушам.
Фюнеръл дуум, ама само 37 минути, освен това висша форма на такъв и то от дебютна банда. Та ако някой някога е искал да пробва жанра, но средната продължитешност на албум, която кара режисьорските версии на питър джаксън да изглеждат консверавитни откъм времетраене е стояла на пътя за тест - тия пичове идват на помощ.
Освен това сигурно едно от най-красивите нечетливи лога от доста време насам.

Malist - Karst Relict
Атмосферичен блек метъл соло проект от русия. И е страхотен. Да не повярваш. На моменти бие като саундтракът от метро игрите в по-метализиран вариант, в което няма нищо лошо. Музиката е чудесна, отива на интересни места, една песен не повтаря друга, но звучи като стабилно цяло. Много доволство.
Miasmata – Unlight: Songs of Earth and Atrophy
Премиерата му предстои:
Но в спотифай и бандгамп е на линия.
Отново дебют и солов проект, вярно на басиста на Sojourner, ама пак, толкова зрял и е баси здравия, полиран джангър. Албумът е епичен, бърз блек метъл с много мелодия. Вътре ще се чуяат повече мелодични пасажи и режещи рифове, отколкото нормалното човешко тяло може да понесе, носи си влиянията без да го ебе, хеви и траш метъл шамари се сипят между цялата каша и въобще е толкова ударен и моментален албумът, че въобще не може да се игнорира или пък да спра да го слушам.