Според мен за някои неща трябват и точната посуда и примерно пещ, дали ще е на плоча, класическа или пицарник. Могат да се "докарат" някои неща с много повече играчка. На мен напоследък ми писна от пици, сигурно 2-3 месеца през няколко дни си правих пици. Не знам, може би защото застудя и ме "придърпа" към по-домашни неща.
Абсолютно съм честен, днес направихме най-якия домашен хляб, който някога съм опитвал. И класически за у дома гювечета с малко купешки продукти за по-лесно. Аз поне така ги обичам. Подреждам си, разбъркано, мали плочки стегнато краве сирене, малко печена капия ( на което тук му викат просто червена чушка ), суров лук, препечена на жар и накъсана рибица. И църнат на жар кренвирш

И това всичкото го заливам със сос или по-скоро сок от туршия, сок от пукани чушки, плюс малко от лютиви и малко варени домати. Те тези всичките неща са готови за консумация и на момента, но малко трябва да се сложи във фурната докато заври, да се смесят ароматите и накрая едно яйце и ако ми се занимава и един сноп пържени картофи.