- Spoiler: show
Сподееееляй, народе
Moderator: Moridin
Re: Сподееееляй, народе
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
- Posts: 9062
- Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm
Re: Сподееееляй, народе
Ето един албум с няколко мои рандъм пици.
https://imgur.com/a/aajBhYS
Като цяло само богатите на захар и мазнина теста само имат нужда от месене. Хлебните и за пица не е небходимо ако имаш време.
https://imgur.com/a/aajBhYS
Като цяло само богатите на захар и мазнина теста само имат нужда от месене. Хлебните и за пица не е небходимо ако имаш време.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Re: Сподееееляй, народе
Според мен за някои неща трябват и точната посуда и примерно пещ, дали ще е на плоча, класическа или пицарник. Могат да се "докарат" някои неща с много повече играчка. На мен напоследък ми писна от пици, сигурно 2-3 месеца през няколко дни си правих пици. Не знам, може би защото застудя и ме "придърпа" към по-домашни неща.
Абсолютно съм честен, днес направихме най-якия домашен хляб, който някога съм опитвал. И класически за у дома гювечета с малко купешки продукти за по-лесно. Аз поне така ги обичам. Подреждам си, разбъркано, мали плочки стегнато краве сирене, малко печена капия ( на което тук му викат просто червена чушка ), суров лук, препечена на жар и накъсана рибица. И църнат на жар кренвирш
И това всичкото го заливам със сос или по-скоро сок от туршия, сок от пукани чушки, плюс малко от лютиви и малко варени домати. Те тези всичките неща са готови за консумация и на момента, но малко трябва да се сложи във фурната докато заври, да се смесят ароматите и накрая едно яйце и ако ми се занимава и един сноп пържени картофи.
Абсолютно съм честен, днес направихме най-якия домашен хляб, който някога съм опитвал. И класически за у дома гювечета с малко купешки продукти за по-лесно. Аз поне така ги обичам. Подреждам си, разбъркано, мали плочки стегнато краве сирене, малко печена капия ( на което тук му викат просто червена чушка ), суров лук, препечена на жар и накъсана рибица. И църнат на жар кренвирш
Re: Сподееееляй, народе
ОО-не, на турски името ми е Тастан, рофл.
Re: Сподееееляй, народе
Поне за готвенето се ъпгредваме. Има смисъл да се гледат канали. Въпреки че не сме бол на техника много неща стават мнгоо добре. Истината е, обаче е иска време. Италианската питка стана наистина както трябва да е. Обаче това са четири месенета. Такова нещо на живо сякаш не бях виждал. С огромните дупки, толкова мека, че трябваше да я препичам после за да мога да я разрежа. И след 20 минути пак омекна.
Но повече ми хареса френското хлебче. Това, като за два първи пъти стана много вкусно, Но нямам форми за хляб и не го докархме баш на външен вид. Докато го мазах се изду от едната страна,
И вече искам да се пробваме с виетнамската питка, и наистина малко си поиграх да намеря оригиналната рецепта. Сигурно изгледах 5-6 рецепти и то в популярни канали, но не изглеждаше въобще като оригинала. Това, ще бъде сложно без специална печка и малко трудно успях да науча (засега на теория каква е тайната). Трябва да имаш тава с дупки, и отдолу да се сложи купа с вода и няколко пъти да се пръска отгоре за да може кората да стане на плочки. Ето това е френското хлебче.

А това е просто...незнам.
Но повече ми хареса френското хлебче. Това, като за два първи пъти стана много вкусно, Но нямам форми за хляб и не го докархме баш на външен вид. Докато го мазах се изду от едната страна,
И вече искам да се пробваме с виетнамската питка, и наистина малко си поиграх да намеря оригиналната рецепта. Сигурно изгледах 5-6 рецепти и то в популярни канали, но не изглеждаше въобще като оригинала. Това, ще бъде сложно без специална печка и малко трудно успях да науча (засега на теория каква е тайната). Трябва да имаш тава с дупки, и отдолу да се сложи купа с вода и няколко пъти да се пръска отгоре за да може кората да стане на плочки. Ето това е френското хлебче.

А това е просто...незнам.
Re: Сподееееляй, народе
Не знам защо като качвам нещо във ФБ драстично се намаля качеството. Открих едно видео от миналата години. Октомври в Созопол. Атмосферата беше брутална.


Re: Сподееееляй, народе

Зарибил съм се по месене на тесто, щото жената ме обвинява че все тя месела тестото. Днес и разказах играта.
Re: Сподееееляй, народе
Влошено е с влошено качество, но ето го клипчето
Имам и доста снимки от Бургас, 5-6 от пътя за Созопол и едно доста дълго видео от Бургас през нощта.
Имам и доста снимки от Бургас, 5-6 от пътя за Созопол и едно доста дълго видео от Бургас през нощта.
Re: Сподееееляй, народе
Кефя се на Kinjaz, защото имат супер хореографии, не са най-добрите танцьори, но като комбинация от танц, хореография, музика и да не прнебрегваме човека зад камерата нямат аналог.
Re: Сподееееляй, народе
Айайай, не знам дали гледахте Трифонов как се прави на интересен с чайника на Ръсел, а дори не му знае името какво е точно. И отгоре на всичкото попита в сллушалката и оттам му казаха Бернард.
Re: Сподееееляй, народе
Този ли е, тя ли е те ли са, нз. Но правят клипове на ниво холивудска подукция.
Re: Сподееееляй, народе
Това наистина е чудо.
https://www.hienthaoshop.com/history-vi ... star-balm/
https://www.hienthaoshop.com/history-vi ... star-balm/
Re: Сподееееляй, народе
Каква е разликата между Щилиана и Стилиана. С и Т е Щ.
Who is online
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest

