Стари, но златни анимации

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 22, 2005 6:32 pm

Btw, за Пиратите и аз съм чувала (откъде ли, не знам, но доста отдавна ще да е било), че не е довършено. Беше страшно интересно, гледала съм сравнително малко епизоди от него по Cartoon-a и все го прекъсваха някъде :roll:...

Edit: Живик, от мулето не успявам да тегля, слаб ми е външният И-нет. А не познавам достатъчно много торент-тракъри, в които да потърся.
Дризт, нямам достъп до сървърите на файнд.бг..., е, не съм ли карък, кажете.
Last edited by Elayne on Tue Nov 22, 2005 7:29 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 22, 2005 7:27 pm

Lucky Luke.. сега се сетих за него.. верно малце тъпо е ма навремето кефеше..

@zhivic- no problemo, ти само кажи ако го изтеглиш от някъде тогава аз ще трябва да ти благодаря...
Ехх а какви спомени изплуха като видях картинките.. мдааа носталгията.. ;Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Nov 22, 2005 9:50 pm

не забелязах да се споменават култови неща като "джейми и вълшебното фенерче" (сънчо to rule them all!) и от по-ново време "синдбад (симбад, синбад, етц) мореплавателя". (така де, поне скоростното сканиране на спама, преди и аз да включа на spam mode, не ги показа, сори ако греша ; )

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Nov 22, 2005 10:08 pm

Scourge wrote:и от по-ново време "синдбад (симбад, синбад, етц) мореплавателя". (така де, поне скоростното сканиране на спама, преди и аз да включа на spam mode, не ги показа, сори ако греша ; )
Кой Синдбад? Че на видеокасетки има един, аз гледах преди няколко години едно много добро филмче - триизмерно май, на Дриймуъркс вероятно, то беше адски красиво.. а повечето са гледали и някакво аниме Синдбад преди много години...
shadow dance nikoga ne luje

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 22, 2005 10:18 pm

аз съм гледал анимация за Аладин преди много време, ма надали някой го помни..
Иначе що конани бяха, що.. хмм имаше едно за някфо първобитен човек, има и комикс по него май.. (или пък филмът е по комиксът, ма ху гивс а шит в края на краищата :Р)

едит: viewtopic.php?t=782&start=0
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Nov 23, 2005 3:30 pm

Killua wrote:
Scourge wrote:и от по-ново време "синдбад (симбад, синбад, етц) мореплавателя". (така де, поне скоростното сканиране на спама, преди и аз да включа на spam mode, не ги показа, сори ако греша ; )
Кой Синдбад? Че на видеокасетки има един, аз гледах преди няколко години едно много добро филмче - триизмерно май, на Дриймуъркс вероятно, то беше адски красиво.. а повечето са гледали и някакво аниме Синдбад преди много години...
става дума за поредицата, разбира се.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 23, 2005 3:47 pm

zhivik wrote:
Да не би случайно да е това:

http://www.cedmagic.com/featured/he-man/he-man.html

Някой си He-Man, за който и аз имам мътни спомени, ама много мътни. Иначе главният гад е Скелетор, май го имаше като играчка, ако не се лъжа ...
Точно това беше:-) ма сега като се замисля доста тъпо звучи - He-Man :roll:
Пак като не е She-Man :P
Някой ден може да потърся нещо от него:-))) Иначе thanks за инфото :D
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 23, 2005 3:52 pm

Никъде не намирам Вълшебната корона :cry: А на Пиратите вече почти му изтеглих 1-я епизод, намерих целия първи сезон в Мулето и част от втория.

Aerith
E'lir

Post by Aerith » Wed Nov 23, 2005 4:05 pm

Мхм, нийде го няма, освен единствения епизод в еМуле, който няма пълни източници, аз съм един от източниците де, но не е цялото, можеш да се насладиш поне на интрото в линка, който дадох :wink:

Колкото до Пиратите, един приятел (Оптимус) ги има всички епизоди, които са излезнали, общо 8 диска, не знам с какво качество са обаче, повечето са сваляни именно от мулето :)

А някой да си спомня Вратата-капан, дето го даваха по Сънчо :roll: ?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 23, 2005 4:21 pm

Ейй, имаше някакво такова, помня, че много крийпи ми се виждаше...
And you can't dance with a devil on your back...

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Nov 23, 2005 5:25 pm

Aerith, Mushu, ако ги изкопчите епизодите свиркайте(ако имате възможност да ми ги сложите на дискове..), все ще измислим как ще процедираме :)

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 23, 2005 11:03 pm

Drizzt Do`Urden wrote:Aerith, Mushu, ако ги изкопчите епизодите свиркайте(ако имате възможност да ми ги сложите на дискове..), все ще измислим как ще процедираме :)
Пиратите или Короната :?:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 23, 2005 11:12 pm

За мен - Короната :D
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 24, 2005 12:20 am

Короната короната ех ;(

Абе върти ми се от сума време неква анимация ма от нея само си спомням нещо из космоса с неква зелена ракета и един от героите вечно мрънкаше за Лазаня. Помна че беше яко, ма защо точно ненам. :? :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 30, 2005 4:58 pm

Xellos wrote: Абе върти ми се от сума време неква анимация ма от нея само си спомням нещо из космоса с неква зелена ракета и един от героите вечно мрънкаше за Лазаня. Помна че беше яко, ма защо точно ненам. :? :shock:
За тва филмече и аз си спомням, ама да пукна ако се сетя как се казваше - един от главните герои се казваше Жираф :lol: Пък и май мязаше на жираф... онова с лазанията беше някакво зелено и космато... :?: :!: :?: :!:
Абе и аз почти нищо конкретно не си спомням - само че явно съм бил доста малък когато са го давали:-)))
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me