Edit: Живик, от мулето не успявам да тегля, слаб ми е външният И-нет. А не познавам достатъчно много торент-тракъри, в които да потърся.
Дризт, нямам достъп до сървърите на файнд.бг..., е, не съм ли карък, кажете.
Кой Синдбад? Че на видеокасетки има един, аз гледах преди няколко години едно много добро филмче - триизмерно май, на Дриймуъркс вероятно, то беше адски красиво.. а повечето са гледали и някакво аниме Синдбад преди много години...Scourge wrote:и от по-ново време "синдбад (симбад, синбад, етц) мореплавателя". (така де, поне скоростното сканиране на спама, преди и аз да включа на spam mode, не ги показа, сори ако греша ; )
става дума за поредицата, разбира се.Killua wrote:Кой Синдбад? Че на видеокасетки има един, аз гледах преди няколко години едно много добро филмче - триизмерно май, на Дриймуъркс вероятно, то беше адски красиво.. а повечето са гледали и някакво аниме Синдбад преди много години...Scourge wrote:и от по-ново време "синдбад (симбад, синбад, етц) мореплавателя". (така де, поне скоростното сканиране на спама, преди и аз да включа на spam mode, не ги показа, сори ако греша ; )
Точно това беше:-) ма сега като се замисля доста тъпо звучи - He-Manzhivik wrote:
Да не би случайно да е това:
http://www.cedmagic.com/featured/he-man/he-man.html
Някой си He-Man, за който и аз имам мътни спомени, ама много мътни. Иначе главният гад е Скелетор, май го имаше като играчка, ако не се лъжа ...
За тва филмече и аз си спомням, ама да пукна ако се сетя как се казваше - един от главните герои се казваше ЖирафXellos wrote: Абе върти ми се от сума време неква анимация ма от нея само си спомням нещо из космоса с неква зелена ракета и един от героите вечно мрънкаше за Лазаня. Помна че беше яко, ма защо точно ненам.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests