@Roland, принципно бих защитавал

Да, де, обаче проблемът, според мен, е не толкова в някаква вградена ЛГБТ-фобия в Холивуд, колкото това, че до високите нива в индустрията там се стига с връзки, пари, известност от другаде или луд късмет. В смисъл, дори Даниел Дей Луис пробива - в огромна степен - защото е внук на филмов продуцент. Мерил Стрийп е от богато семейство. Ан Хатауей е дъщеря на театрална актриса и високопрофилен адвокат. Първата сериозна роля на Скарлет Йохансон е във филм, продуциран от майка й, която после й става мениджър. Тейлър Суифт, дето в момента сигурно е най-богатата млада певица, дължи кариерата си на факта, че богатият й баща купува дял в звукозаписна компания и така й осигурява договор. И тъй нататък.Roland wrote: ↑Sat Jul 20, 2019 10:14 amС уточнението, че никога не се взима “най-добрият актьор за ролята”, това е смехотворно измъквачество в индустрия, движена от финансови интереси. За расите може и да не мога да го твърдя със сигурност, но като опре до ЛГБТ репрезентация, го знам от огромното количество актьори, които познавам лично.
Скарлет наскоро игра змия и никой нямаше проблем с тва. Вярвам никой не би имал проблем с тва да играе секвоя.
Ти също си по-умен от спора, затова може би ще е по-добре да не се изхвърляш така.
Роланд ше го цункам, ако имам възможност. Но той няма да се поправи.tigermaster wrote: ↑Sat Jul 20, 2019 8:29 pmТи също си по-умен от спора, затова може би ще е по-добре да не се изхвърляш така.
Баси сравнението. Това, че персонажът на Питър Паркър не е толкова комплексен като този на Луис в My Left Foot не го прави по-лошо изигран. Щом в лицето на Холанд не виждам него, типично по Брехт, а Питър Паркър, това е метод актинг.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests