@Roland, принципно бих защитавал

Да, де, обаче проблемът, според мен, е не толкова в някаква вградена ЛГБТ-фобия в Холивуд, колкото това, че до високите нива в индустрията там се стига с връзки, пари, известност от другаде или луд късмет. В смисъл, дори Даниел Дей Луис пробива - в огромна степен - защото е внук на филмов продуцент. Мерил Стрийп е от богато семейство. Ан Хатауей е дъщеря на театрална актриса и високопрофилен адвокат. Първата сериозна роля на Скарлет Йохансон е във филм, продуциран от майка й, която после й става мениджър. Тейлър Суифт, дето в момента сигурно е най-богатата млада певица, дължи кариерата си на факта, че богатият й баща купува дял в звукозаписна компания и така й осигурява договор. И тъй нататък.Roland wrote: ↑Sat Jul 20, 2019 10:14 amС уточнението, че никога не се взима “най-добрият актьор за ролята”, това е смехотворно измъквачество в индустрия, движена от финансови интереси. За расите може и да не мога да го твърдя със сигурност, но като опре до ЛГБТ репрезентация, го знам от огромното количество актьори, които познавам лично.
 Но, разбира се, белият мъж остава непоклатимо бял мъж!!!
 Но, разбира се, белият мъж остава непоклатимо бял мъж!!!Скарлет наскоро игра змия и никой нямаше проблем с тва. Вярвам никой не би имал проблем с тва да играе секвоя.

Ти също си по-умен от спора, затова може би ще е по-добре да не се изхвърляш така.
Роланд ше го цункам, ако имам възможност. Но той няма да се поправи.tigermaster wrote: ↑Sat Jul 20, 2019 8:29 pmТи също си по-умен от спора, затова може би ще е по-добре да не се изхвърляш така.
Баси сравнението. Това, че персонажът на Питър Паркър не е толкова комплексен като този на Луис в My Left Foot не го прави по-лошо изигран. Щом в лицето на Холанд не виждам него, типично по Брехт, а Питър Паркър, това е метод актинг.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest