THE QUEEN IN THE NORTH!
—  the last words ever spoken on Game of Thrones (The Iron Throne, 8x06)
Аз пък съм много доволен  

Голямата мъка на сериала е, че в трети епизод тотално преебаха митологичната линия и показаха огромен среден пръст на историята с белите бродници, дългата нощ и така нататък.
Вторият голям минус е, че претупаха яко развитието на Денерис, дейтвията ѝ трябваше да бъдат една доста по-дълга арка, а не последните два епизода в деветгодишен сериал.
И все пак!
САНСА БЕШЕ ПРАВА!!!! 
ТОЛКОВА МНОГО МИ ХАРЕСА ДИАЛОГЪТ МЕЖДУ ТИРИОН И ДЖОН!!! "А САНСА БИ ЛИ ПОДКРЕПИЛА ДЕНЕРИС, А??". И аз така правя - ако се чудя как да постъпя, си мисля "Какво би направила Санса?" И което би направила тя - това е истината.
И трябва да признаем, че Санса има най-стройната, хармонична и завършена арка в целия сериал. Това си беше нейната история - много дълга история, в която младо наивно момиче преминава през множество страдания, научава се да оцелява, помъдрява и накрая се превръща в независима Кралица. Малко е предвидимо, несъмнено, но все пак е класическо и хубаво. Последните ѝ сцени ми напомниха на Elizabeth с Кейт Бланшет, същата енергия имаше  

Феноменална си е!
От другите неща разни работи ми харесаха - Бриен най-вече, някои не толкова - Аря примерно не ми беше издържано. Но като цяло окей. Ама най-важното - Санса – си го изпипаха перфектно.
Браво! Евала!