Предизборни чикии - волейбол и кастрация на природозащитници
Moderator: Moridin
където сините партии са с мнозинствоDemandred wrote:То и без това от кмета почти нищо не зависи, всичко се решава в общинския съвет...

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Не знам, ама аз вече с чиста съвест че няма да гласувам на балотажа, тъй като ще съм извън София; т.е. дори и да бях тук, пак нямаше да отида да гласувам, защото между бат Бойко и Татянка поне за мен няма никаква разлика. Абе ако не друго, ББ може да пробва да разкара кучетата от улиците, пък поне да не приличаме повече на ориенталска столица. Не искам да обиждам придозащитниците, ама ако могат да ми посочат някоя друга европейска столица (без да броим такива като Тирана) където хиляди бездомни кучета се разхождат по улиците, па дори и кастрирани, то тогава обещавам най-отговорно да правя дарения на природозащитните организации всеки месец!
This signature is not yet rated
аз пък още преди изборите бях решил че за да ми е чиста съвеста на втория кръг задължително ще гласувам срещу БББ , независимо кой ще е срещу него, а Дончева въпреки че е червена, е цвете спрямо него.zhivik wrote:Не знам, ама аз вече с чиста съвест че няма да гласувам на балотажа, тъй като ще съм извън София; т.е. дори и да бях тук, пак нямаше да отида да гласувам, защото между бат Бойко и Татянка поне за мен няма никаква разлика. Абе ако не друго, ББ може да пробва да разкара кучетата от улиците, пък поне да не приличаме повече на ориенталска столица. !
П.С. Може ли ако тук има някой фен на Бойко, гласувал за него да ми обясни с думи прости какво толкова го кефи тоз чиляк

Аз с лек срам ще призная, че се колебая дали да отида на втори тур на изборите за да гласувам за Татяна Дончева. Не ме кефи,както каза един човек "Да беше станала кмет на Трявна, пък тогава да се сили за София", но все пак... вижда ми се по-малкото зло от такава тотална мутра като Бойко Борисов. Поне ако Дончева започне да прави глупости няма да се ползва с медийния комфорт, който е осигурен по подразбиране на Бойко Борисов... Много не го искам за кмет, да му се не види...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
The same with me. Просто ми се вижда смешна въобще идеята човек без никакво подходящо висше образование да се сили за кмет на София... въобще бивша охрана, на която му пораснала работата до секретар на МВР и евентуално кмет на столицата... no comment
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
аз гласувах за Светослав Гаврийски, защото съм привърженик на ДСБ. но в случая след резултатите не мисля, че ще подкрепя който и да е било от оставащите кандидати. нито един от тях не ми е приятен. да не говорим, че 30% избирателна активност звучи адски смешно. не, простете. не звучи смешно. звучи жалко и плачевно. аз така или иначе ще направя всичко възможно да се откъсна от този шит до една-две години, в който живея. поне не смятам да подкрепям който и да е от тези шутове.
Съгласен съм, че е смешно, но Гаврийски нямаше да има тоя резултат, ако беше иначе
Аз бях много изненадан, че е пред Велчев, честно казано. Иначе колкото и бегло да симпатизирам на ДСБ, признавам си, че за Гаврийски точно НИКОГА не бих гласувал, върло антипатичен ми е...

And you can't dance with a devil on your back...
- Freddy Krueger
- Adept
ама идеята СИК и Антоанчо Николов да турят ръка на София (не че и досега нямаха влияние, ама не тъй парадно) ми е по гадна, тъй че ще туря един продив Бай Биг БрадърFreddy Krueger wrote:Бе цирк. Ма на втори тур ще вотна за Бабанката, щото идеята Румен Овчаров да тури ръка и на София виа протежето си ме отвращава дълбоко...

- Freddy Krueger
- Adept
Според мен Овчаров е по-гаден... въпрос на мнение...sauron wrote:ама идеята СИК и Антоанчо Николов да турят ръка на София (не че и досега нямаха влияние, ама не тъй парадно) ми е по гадна, тъй че ще туря един продив Бай Биг БрадърFreddy Krueger wrote:Бе цирк. Ма на втори тур ще вотна за Бабанката, щото идеята Румен Овчаров да тури ръка и на София виа протежето си ме отвращава дълбоко...
FREDDY vs JASON
Winner Kills All
Winner Kills All
Хмм, аз обичам кучета, но това вече е нелепо.
Колко хора трябва да умрат или да бъдат нахапани, за да се направи нещо?
Пак се сетих за една идея как да се оправи България:
(Следващите изречения са расистки, така че предупреждавам да не четете ако не си падате по таквиз изказвания)
Всички цигани избити и направни на кучешка храна, кучетата(само бездмоните де) на сапун и после продаваме на западняците...
еххх, мечти.
А и другото, на запад като кметовете муфтят гласове почват да правят разни неща.
Дали ще е да строят училища, да обновяват автобусите, но правят нещо.
А нашите само обещават и обещават, и обещават.
Колко хора трябва да умрат или да бъдат нахапани, за да се направи нещо?
Пак се сетих за една идея как да се оправи България:
(Следващите изречения са расистки, така че предупреждавам да не четете ако не си падате по таквиз изказвания)
Всички цигани избити и направни на кучешка храна, кучетата(само бездмоните де) на сапун и после продаваме на западняците...
еххх, мечти.
А и другото, на запад като кметовете муфтят гласове почват да правят разни неща.
Дали ще е да строят училища, да обновяват автобусите, но правят нещо.
А нашите само обещават и обещават, и обещават.