Предизборни чикии - волейбол и кастрация на природозащитници

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Oct 30, 2005 11:47 am

То и без това от кмета почти нищо не зависи, всичко се решава в общинския съвет...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Oct 30, 2005 2:31 pm

Demandred wrote:То и без това от кмета почти нищо не зависи, всичко се решава в общинския съвет...
където сините партии са с мнозинство :) за малкото време, което остава, Бат Бойко/Дончева ще успее само да вдигне гюрултия, дано покрай всичкото вдигане на шум се свърши и някаква работа.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Oct 30, 2005 6:03 pm

Не знам, ама аз вече с чиста съвест че няма да гласувам на балотажа, тъй като ще съм извън София; т.е. дори и да бях тук, пак нямаше да отида да гласувам, защото между бат Бойко и Татянка поне за мен няма никаква разлика. Абе ако не друго, ББ може да пробва да разкара кучетата от улиците, пък поне да не приличаме повече на ориенталска столица. Не искам да обиждам придозащитниците, ама ако могат да ми посочат някоя друга европейска столица (без да броим такива като Тирана) където хиляди бездомни кучета се разхождат по улиците, па дори и кастрирани, то тогава обещавам най-отговорно да правя дарения на природозащитните организации всеки месец!
This signature is not yet rated

sauron
Paragon

Post by sauron » Sun Oct 30, 2005 7:07 pm

zhivik wrote:Не знам, ама аз вече с чиста съвест че няма да гласувам на балотажа, тъй като ще съм извън София; т.е. дори и да бях тук, пак нямаше да отида да гласувам, защото между бат Бойко и Татянка поне за мен няма никаква разлика. Абе ако не друго, ББ може да пробва да разкара кучетата от улиците, пък поне да не приличаме повече на ориенталска столица. !
аз пък още преди изборите бях решил че за да ми е чиста съвеста на втория кръг задължително ще гласувам срещу БББ , независимо кой ще е срещу него, а Дончева въпреки че е червена, е цвете спрямо него.
П.С. Може ли ако тук има някой фен на Бойко, гласувал за него да ми обясни с думи прости какво толкова го кефи тоз чиляк :?:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Oct 30, 2005 7:49 pm

Аз с лек срам ще призная, че се колебая дали да отида на втори тур на изборите за да гласувам за Татяна Дончева. Не ме кефи,както каза един човек "Да беше станала кмет на Трявна, пък тогава да се сили за София", но все пак... вижда ми се по-малкото зло от такава тотална мутра като Бойко Борисов. Поне ако Дончева започне да прави глупости няма да се ползва с медийния комфорт, който е осигурен по подразбиране на Бойко Борисов... Много не го искам за кмет, да му се не види...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 30, 2005 7:53 pm

The same with me. Просто ми се вижда смешна въобще идеята човек без никакво подходящо висше образование да се сили за кмет на София... въобще бивша охрана, на която му пораснала работата до секретар на МВР и евентуално кмет на столицата... no comment :cry:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 30, 2005 10:17 pm

Що бе, човекът е пожарникар, каратист и доктор на науките... Само пропусна да сподели на кои точно:/
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Mon Oct 31, 2005 2:37 am

аз гласувах за Светослав Гаврийски, защото съм привърженик на ДСБ. но в случая след резултатите не мисля, че ще подкрепя който и да е било от оставащите кандидати. нито един от тях не ми е приятен. да не говорим, че 30% избирателна активност звучи адски смешно. не, простете. не звучи смешно. звучи жалко и плачевно. аз така или иначе ще направя всичко възможно да се откъсна от този шит до една-две години, в който живея. поне не смятам да подкрепям който и да е от тези шутове.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 31, 2005 10:09 am

Съгласен съм, че е смешно, но Гаврийски нямаше да има тоя резултат, ако беше иначе ;) Аз бях много изненадан, че е пред Велчев, честно казано. Иначе колкото и бегло да симпатизирам на ДСБ, признавам си, че за Гаврийски точно НИКОГА не бих гласувал, върло антипатичен ми е...
And you can't dance with a devil on your back...

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Mon Oct 31, 2005 4:23 pm

Бе цирк. Ма на втори тур ще вотна за Бабанката, щото идеята Румен Овчаров да тури ръка и на София виа протежето си ме отвращава дълбоко...
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Oct 31, 2005 6:29 pm

Freddy Krueger wrote:Бе цирк. Ма на втори тур ще вотна за Бабанката, щото идеята Румен Овчаров да тури ръка и на София виа протежето си ме отвращава дълбоко...
ама идеята СИК и Антоанчо Николов да турят ръка на София (не че и досега нямаха влияние, ама не тъй парадно) ми е по гадна, тъй че ще туря един продив Бай Биг Брадър :twisted:

sage01
Adept

Post by sage01 » Mon Oct 31, 2005 10:15 pm

ми то май трябва да се избере по-малкото зло дето ще тури ръка на София, на мен така ми се чини .... :(
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Mon Oct 31, 2005 10:50 pm

Един твърд вот ъгейнст БББ.
Image

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Nov 01, 2005 8:19 am

sauron wrote:
Freddy Krueger wrote:Бе цирк. Ма на втори тур ще вотна за Бабанката, щото идеята Румен Овчаров да тури ръка и на София виа протежето си ме отвращава дълбоко...
ама идеята СИК и Антоанчо Николов да турят ръка на София (не че и досега нямаха влияние, ама не тъй парадно) ми е по гадна, тъй че ще туря един продив Бай Биг Брадър :twisted:
Според мен Овчаров е по-гаден... въпрос на мнение...
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Eneya
Misting

Post by Eneya » Wed Nov 02, 2005 1:56 pm

Хмм, аз обичам кучета, но това вече е нелепо.
Колко хора трябва да умрат или да бъдат нахапани, за да се направи нещо?
Пак се сетих за една идея как да се оправи България:
(Следващите изречения са расистки, така че предупреждавам да не четете ако не си падате по таквиз изказвания)
Всички цигани избити и направни на кучешка храна, кучетата(само бездмоните де) на сапун и после продаваме на западняците...
еххх, мечти.

А и другото, на запад като кметовете муфтят гласове почват да правят разни неща.
Дали ще е да строят училища, да обновяват автобусите, но правят нещо.
А нашите само обещават и обещават, и обещават.
Image