Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?
Moderator: Moridin
Brodoley wrote:
От сезоните спортове практикувам ски спускане (дори съм си чупил крак преди 8 години) и плуване главно през лятото, като много обичам да скачам от мостове .Най-голямоto постижение, ми е скока от втория етаж на Бургаския мост(около 10-15 метра)
чисто луд
..тая година се качих горе на разходка..мноу гаден тоя мост
иначе плътно заставам за баскетбола..много стабилен спорт..ма мнооого '89 мутанти по 2.10 се навъдиха.. такиа нисички кат' мен (1.92) не могат да оцелеят вече
също колоездене и ??ходене пеша
полезно било..аз като се замисля на седмица под 130км пеша не правя
От сезоните спортове практикувам ски спускане (дори съм си чупил крак преди 8 години) и плуване главно през лятото, като много обичам да скачам от мостове .Най-голямоto постижение, ми е скока от втория етаж на Бургаския мост(около 10-15 метра)
чисто луд

иначе плътно заставам за баскетбола..много стабилен спорт..ма мнооого '89 мутанти по 2.10 се навъдиха.. такиа нисички кат' мен (1.92) не могат да оцелеят вече

полезно било..аз като се замисля на седмица под 130км пеша не правя
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
- herairness
- Jaghut Tyrant
ми и аз поред
първо беше плуването(4г)ама получих алергия от хлорираната вода и край(в бг няма чист басейн с малко хлор
)
после дойдоха баскета и футбола успоредно по 2 тренировки седмично всяко ама футбола тряваше го спра след година и полвина щото гадните мъже от обшитната решиха, че за женски отбор пари да дават няма смисъл,
а на баскета се контузих (или по точно една мутантка от химията ме контуци щото те там бяха тогава се крави мутирали)жестоко на едно училищно първенство 10ти class и оттогава та до миналата нова година когат ми беше операцията само проблеми с коляното
та сега горните само ги гледам с тъга и желание в очите, но пък ходя на фитнес поне тва ми остана
първо беше плуването(4г)ама получих алергия от хлорираната вода и край(в бг няма чист басейн с малко хлор

после дойдоха баскета и футбола успоредно по 2 тренировки седмично всяко ама футбола тряваше го спра след година и полвина щото гадните мъже от обшитната решиха, че за женски отбор пари да дават няма смисъл,
а на баскета се контузих (или по точно една мутантка от химията ме контуци щото те там бяха тогава се крави мутирали)жестоко на едно училищно първенство 10ти class и оттогава та до миналата нова година когат ми беше операцията само проблеми с коляното

та сега горните само ги гледам с тъга и желание в очите, но пък ходя на фитнес поне тва ми остана

Ами аз миналата година няколко месеца ходих на йога и доста ми беше харесало. Едно счупване на китка обаче ми наложи да прекратя тренировките. След 6 месеца /колкото ми трябваше за да ми се оправи ръката напълно/ поисках пак да тръгна, но треньорката ни беше забягнала в София /ей, тва софиянци все се уреждате с най-доброто, добре, че поне морето си остава засега тука:РРР/, а за новата не чух добри отзиви, така че окончателно се отказах. Вече се бях примирила, че съм дотук с какъвто и да е вид спорт, когато половинката ми реши, че иска да си възобнови ходенето на фитнес, което е прекъснал по незнайни за мен причини преди години. И на всичко отгоре не ще да ходи сам. Замъкна ме и мене и мира не ми даде. Още помня мускулната треска след първата си тренировка. Това продължава вече 5-6 месеца и вече така съм свикнала, че не мога да се откажа. Ходим поне 4 пъти седмично и макар че външно още не ми личи установявам, че съм заздравила доста от мускулите си, счупената ми китка е заякнала повече от преди и като цяло се чувствам доста по-добре, да не говорим, че след тежък ден в офиса една тренировка ми идва точно на място - разтоварва ме психически много успешно. Напоследък даже слагам повече тежести по уредите и чак се изненадвам от себе си.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- herairness
- Jaghut Tyrant
-
- Smallfolk
- herairness
- Jaghut Tyrant
-
- Smallfolk
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ми какво по-подробно инфо.. футболен турнир просто :Р
Нищо особено няма, набират се участници от даден форум, които трябва да са регистрирани в него от еди колко си време, да не се занимават професионално с футбол, нито да са се занимавали, пишеш ги кои са, записвате се (има си сайт където е обяснено как става записването), нататък се падате с форума на фен-клуб Левски, бият ви с 16 на 3, примерно и тфа е цялата история :Р
Ако си заинтересован ще издиря страницата на организаторите
Нищо особено няма, набират се участници от даден форум, които трябва да са регистрирани в него от еди колко си време, да не се занимават професионално с футбол, нито да са се занимавали, пишеш ги кои са, записвате се (има си сайт където е обяснено как става записването), нататък се падате с форума на фен-клуб Левски, бият ви с 16 на 3, примерно и тфа е цялата история :Р
Ако си заинтересован ще издиря страницата на организаторите

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..