Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Mon Oct 17, 2005 3:27 pm

Ми аз като съм с лещи и рязането на лук го обичам (заедно с цялата процедура по готвенето). Но все пак нека не отиваме на противоположната страна на темата. :)
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

sage01
Adept

Post by sage01 » Wed Oct 19, 2005 11:39 pm

Brodoley wrote:
От сезоните спортове практикувам ски спускане (дори съм си чупил крак преди 8 години) и плуване главно през лятото, като много обичам да скачам от мостове .Най-голямоto постижение, ми е скока от втория етаж на Бургаския мост(около 10-15 метра)

чисто луд :)..тая година се качих горе на разходка..мноу гаден тоя мост

иначе плътно заставам за баскетбола..много стабилен спорт..ма мнооого '89 мутанти по 2.10 се навъдиха.. такиа нисички кат' мен (1.92) не могат да оцелеят вече :( също колоездене и ??ходене пеша :D
полезно било..аз като се замисля на седмица под 130км пеша не правя
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Oct 20, 2005 10:23 am

ми и аз поред
първо беше плуването(4г)ама получих алергия от хлорираната вода и край(в бг няма чист басейн с малко хлор :cry: )
после дойдоха баскета и футбола успоредно по 2 тренировки седмично всяко ама футбола тряваше го спра след година и полвина щото гадните мъже от обшитната решиха, че за женски отбор пари да дават няма смисъл,
а на баскета се контузих (или по точно една мутантка от химията ме контуци щото те там бяха тогава се крави мутирали)жестоко на едно училищно първенство 10ти class и оттогава та до миналата нова година когат ми беше операцията само проблеми с коляното :cry:
та сега горните само ги гледам с тъга и желание в очите, но пък ходя на фитнес поне тва ми остана :(
Image

sage01
Adept

Post by sage01 » Sun Oct 23, 2005 11:02 pm

горкото...не с лошо,ама не ти е провървяло.. :(
поне ходиш на фитнес, аз от 1 година "тръгвам скоро"...к'вато съм хилка имам нужда,ама Мързел сигурно ми е секретното наименование на проекта :oops: :roll: :roll:

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Thu Oct 27, 2005 9:07 pm

Ами аз миналата година няколко месеца ходих на йога и доста ми беше харесало. Едно счупване на китка обаче ми наложи да прекратя тренировките. След 6 месеца /колкото ми трябваше за да ми се оправи ръката напълно/ поисках пак да тръгна, но треньорката ни беше забягнала в София /ей, тва софиянци все се уреждате с най-доброто, добре, че поне морето си остава засега тука:РРР/, а за новата не чух добри отзиви, така че окончателно се отказах. Вече се бях примирила, че съм дотук с какъвто и да е вид спорт, когато половинката ми реши, че иска да си възобнови ходенето на фитнес, което е прекъснал по незнайни за мен причини преди години. И на всичко отгоре не ще да ходи сам. Замъкна ме и мене и мира не ми даде. Още помня мускулната треска след първата си тренировка. Това продължава вече 5-6 месеца и вече така съм свикнала, че не мога да се откажа. Ходим поне 4 пъти седмично и макар че външно още не ми личи установявам, че съм заздравила доста от мускулите си, счупената ми китка е заякнала повече от преди и като цяло се чувствам доста по-добре, да не говорим, че след тежък ден в офиса една тренировка ми идва точно на място - разтоварва ме психически много успешно. Напоследък даже слагам повече тежести по уредите и чак се изненадвам от себе си.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

sage01
Adept

Post by sage01 » Sat Oct 29, 2005 12:10 am

thumbs up! :) позадравления...аз нищо не съм си чупил / засега / и трябва да си призная, че доста ме е страх от нещо такова :(

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Nov 02, 2005 2:55 pm

браво браво:)
и аз тва установих за 3 месеца хехе
Image

Soul_Hunter
Smallfolk

Post by Soul_Hunter » Thu Nov 03, 2005 10:04 am

Футбол :) тренирал съм около 4 години.Сега го практикува даже ще участвам в турнира за купата на нашият университет.:)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Nov 03, 2005 10:11 am

стискаме палци:)къде ще е това може да позяпам и аз :lol:
Image

Soul_Hunter
Smallfolk

Post by Soul_Hunter » Sun Nov 06, 2005 2:25 am

Велико Търново на 10-ти почва

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Nov 06, 2005 9:36 pm

мноу футболисти тука да се бяхте записали на междуфорумният футбол турнир поне 8-)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 06, 2005 9:39 pm

Абе все слушам не съвсем доизяснени слухове за тоя турнир, ма някакво по-подробно инфо?
This is it. Ground zero.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Nov 06, 2005 11:17 pm

Soul_Hunter wrote:Велико Търново на 10-ти почва
Хехе..
Миналата година и аз взех участие ама нек'ви футболистчета направо ни разбиха кочината и сега съм почивка :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Nov 07, 2005 5:06 pm

ми какво по-подробно инфо.. футболен турнир просто :Р
Нищо особено няма, набират се участници от даден форум, които трябва да са регистрирани в него от еди колко си време, да не се занимават професионално с футбол, нито да са се занимавали, пишеш ги кои са, записвате се (има си сайт където е обяснено как става записването), нататък се падате с форума на фен-клуб Левски, бият ви с 16 на 3, примерно и тфа е цялата история :Р
Ако си заинтересован ще издиря страницата на организаторите :)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 07, 2005 6:27 pm

Е очевидно именно затова питам, иначе можех да се сетя и сам :P
This is it. Ground zero.