- Spoiler: show
Breaking Bad + Better Call Saul
- tigermaster
- Elder God
Re: Breaking Bad + Better Call Saul
Скайлър е "пача мръсна" от самото начало на първия епизод. Имам чувството, че тя беше една от причините Уолтър да стане такъв, какъвто стана.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ако толкова не му е харесвал живота с нея, да я беше напуснал. Не е нейна вината и са безумни тия твърдения.tigermaster wrote: ↑Sun Jul 09, 2017 5:02 pmСкайлър е "пача мръсна" от самото начало на първия епизод. Имам чувството, че тя беше една от причините Уолтър да стане такъв, какъвто стана.
Аз така и не разбрах защо е толкова мразена - да, в началото беше дразнеща, но с течение на сезоните ми стана жал за нея.
shadow dance nikoga ne luje
- tigermaster
- Elder God
След първия епизод и аз се чудех защо изобщо Уолтър стои с нея. По-натам така и не успя да ми стане симпатична, обаче поне получи някаква цел и действията й ми станаха разбираеми.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Това е само началото и просто тя беше едно от нещата, дето могат да прекатурят каруцата. Двете работи, липсата на уважение, заминалия потенциал, задето беше напуснал компанията и не е милиардер, което за човек с неговото его е ебаси удара. Та досадната ежедневна женица беше сравнително малко зло. Да не говорим, че с развитието на сериала... че даже и на първия сезон, доста ѝ окастриха дразнещите елементи.
И нещо, което всеки пропуска. Тя е с уолтър винаги. Само веднъж направи една дивотия и то беше повече на пук, не че нямаше и влечение
И нещо, което всеки пропуска. Тя е с уолтър винаги. Само веднъж направи една дивотия и то беше повече на пук, не че нямаше и влечение
Пак съм съгласен и да Джеси, една от най-яките сцени е. Или когато Ханк го открива след като намира стъкленицата с отрова и през гняв и сълзи изкрещява HE CAN'T KEEP GETTING AWAY WITH IT. За Скайлър - същото. Трябва да се грижим за чувставта и сексуалните нужди на психотата в живота ни. И винаги е била лоялна, да, дори ако не точно сексуално, то иначе. Към Уолтър и към семейството си.
@tigermaster Нямам особени впечатления Скайлър да е "пача" още от първия епизод, най-много да е леко досадна. Като оставим фактът че тогава сериала е писан по време на стачката на сценаристите и сериалът не изглежда да е мислен изобщо че ще продължи, и Скайлър в първи сезон изобщо не е толкова плътен персонаж колкото в следващите.
Иначе че бракът им иначе не беше в особено добро състояние не може да се отрече, ама тук вината да е само на Скайлър ми се вижда малко смешно.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Скайлър и аз я харесвах. Добре е направена и добре я развиват според мен. И мен малко ме дразнеше в началото, но после Уолтър взе да се развива в някво чудовище и тя добре удържаше фронта.
Аз спомени за слаб сезон, че дори и епизод, в тоя сериал нямам. Пети сезон е изключително важен за развитието на Уолтър, щото това все пак е сериалът за падението на Уолтър Уайт, а не за това как въпросния прави няква нарко-империя.
Аз спомени за слаб сезон, че дори и епизод, в тоя сериал нямам. Пети сезон е изключително важен за развитието на Уолтър, щото това все пак е сериалът за падението на Уолтър Уайт, а не за това как въпросния прави няква нарко-империя.
Аз имам, за мен втората половина на петия сезон със здраво застъпените нацита беше осезаемо по-слаба на фона на целия сериал, както и на фона на първите 8 епизода на последния сезон, където реално беше падението на Уолтър.
- tigermaster
- Elder God
Бтв, петият сезон по някаква причина хич не ми върви бързо. Много странно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Третият сезон на Better Call Saul затвърждава позицията на сериала като най-доброто фикционално нещо евър. Така написано, изиграно и заснето, че покрай него всичката му конкуренция изглежда толкова вяла и неебателна, че даже не е смешно. Плюс че този сезон имаше повече Хауърд, който се превръща в ебаси MVP-то щом стане дума за поддържащия персонал наоколо.
- Nameless_onee
- Scholar
изгледах ги най-накрая и 3те сезона на Соул. Много добре се е получило, въпреки че усещането и идеята на сериала са доста по-различни от ВВ. Много по-силно са застъпени семейните драми, които се явяват главна движеща сила и много показателно разкриват мотивацията на геройте да станат такива каквито са в ВВ.
Само не ми харесва недоразуменията при разликите в годините на актьорите и това което би трябвало да е в сериала. Джими и Чък уж са братя с 4-5 години разлика, в действителност имат 15г разлика, а пък в сериала Чък направо изглежда като негов баща. Подобно е усещането за разлика във въздрастта и в отношенията между Ким и Джими. Да не говорим, че усещането е, че Джими в сериала го представят като 30-35 годишен, докато визията му намеква поне за 40+, но поне тук Оденкирк замазва положението с енергията, която струи от него, но флашбеците където трябва да играе 20ина годишен са малко нелепи. Това не са големи кахъри, но разликата в годините Чък-Джими е доста очевидна
Само не ми харесва недоразуменията при разликите в годините на актьорите и това което би трябвало да е в сериала. Джими и Чък уж са братя с 4-5 години разлика, в действителност имат 15г разлика, а пък в сериала Чък направо изглежда като негов баща. Подобно е усещането за разлика във въздрастта и в отношенията между Ким и Джими. Да не говорим, че усещането е, че Джими в сериала го представят като 30-35 годишен, докато визията му намеква поне за 40+, но поне тук Оденкирк замазва положението с енергията, която струи от него, но флашбеците където трябва да играе 20ина годишен са малко нелепи. Това не са големи кахъри, но разликата в годините Чък-Джими е доста очевидна
Фанатизма е другата страна на ограничението
Той и плешивият едва се движи, а се предполага да не е баш толкова в залеза си, но се ядва. Актьорите са твърде добри, а и им е дадено такъв материал, че изриват с него. Това ще си остане проблем на всеки прикуъл, тръгнал над 5 години след финала на предшественика си, но и в случая ще е видно по болезнен начинм ако някой вземе да гледа първо Сол и след това BB, което не виждам как може да стане. 

Тия дни изкараха по Нетфликса нов филм "продължение" за Джеси Пинкман - El Camino.
Още не съм го изгледал, ама доенето на Бр Ба вселената край нема.
Не знам дали не е добра идея си догледам Саул преди това, и оня филм рекап на сериала, че 5 сезона нема ги издържа за 3-то гледане. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Саул няма нужда. От главния сериал можеш спокойно и на спомени да караш. Не е напълно самостоятелен, но не изисква чак ново гледане на сериала.
За мое най-голямо съжаление го съсипаха. Само 9-ти епизод е як и класически сол, останалото е толкова под нивото и на двата сериала, че боли. Вече всичко е в името на сюжета и това води до пълни глупости. Личи, че е междинен сезон и пълнеж, не трябваше да го има. Говореше се, че ще е само пет сезона, ама им дадоха шести и се насраха с този тук.Нямат идея какво да правят с повечето герои, поне докато не стигнат финалните си прави (оставено за последния сезон), а финалната екшън сцена е по-зле от дивиди филмите на брус уилис.
За мен в последния сезон на Сол направиха една от най-силните и може би най-слабата серия за всички сезони. Без последния епизод сезона е много добър, има някаква промяна в атмосферата, но те все пак вече го сливат с Брейкин Бад.