Ноу факин уей.

Иначе, това, което каза за смесени времеви линии ще е добре за сериал, да. При филм (както е в момента) от две части, надали ще работи толкова добре, затова ако първата е "ТО" стенд бай ми нещо си, ще е готино и, ако съумеят да вкарат точни флашбекове във втората.
Относно Пениуайз и аз имам проблем с него. На Тим Къри братчеда също беше изрод с острите зъби, обаче преди да ги покаже визуално си беше карнавален клоун, който примамва деца. Тоя, новия, и аз не бих припарил до него.
Без да съм мрънкач и да споменавам най-големият проблем на филма, а именно махането на Фукунага, текущите трейлъри са доста лейм и бая наблягат на джъмп скерс, с което не съм никак окей.
Не съм много сигурен колко е плюс това. Зад тези думи, някак ми се прокрадва мрънкащия глас на Кинг ала Сиянието. "Не ме кефи Фукунага, щото не ме слушка, затова черта и ще се сложи някой, който да върви ред по ред с произведението. Да не сте посмяли да ми пипнете имената." И след лицемерното му поведение относно уж-магнум-опуса-му-творбата-на-живота-му, Кинг гледа да цоца кинти само. Ич му не е.