Дискусията тръгна от ей този пост:
Той на кво точно ти прилича?Американски цис хетеро бели мъже стъпили на луната - 12, всички останали - 0.
Moderator: Moridin
Той на кво точно ти прилича?Американски цис хетеро бели мъже стъпили на луната - 12, всички останали - 0.
that's sexistAmelia wrote: Иначе и аз не знам трубадура що така лошо го е праснал ПМСа в тая тема.
Даже, друго си беше едно време като всеки си знаеше мястото.The Dragon wrote:Мисля си ги тия неща откакто някакви почнаха да пищят като че ли дерат живи за дискриминация във всичко и как ебати дивърситито е някакъва велика добродетел и самоцел.
Въпроса е да се докажеш и да имаш правилния характер за едно място. И да спечелиш уважението на хората които поради една или друга причина вече са там. И да - колкото си по различен от стереотипа за мястото - толкова е по-трудно. Но никога не е било невъзможно.Roland wrote:Даже, друго си беше едно време като всеки си знаеше мястото.The Dragon wrote:Мисля си ги тия неща откакто някакви почнаха да пищят като че ли дерат живи за дискриминация във всичко и как ебати дивърситито е някакъва велика добродетел и самоцел.
Малко истински сексизъм и привилегия за калибрация.Mexican man cleared in sexual assault of schoolgirl because he didn't enjoy it
Diego Cruz, 21, one of four privileged youths dubbed ‘Los Porkys’ who abducted and vaginally penetrated the teenager, did so without ‘carnal intent’ a judge ruled
Е, ти първо кажи едно, после разправяй, че нямаш сестра, нали. Демидж контрол.трубадур wrote: ↑Wed Apr 05, 2017 4:57 pmпичът от марвъл после поясни за какво става дума. Оплакването идва основно от магазините, които продават комикси. И е проблем, който е съставен от множество малки. Първо - човекът каза, че доказали се мацки героини остават в движение. Другият проблем на марвъл е напускането на качествени кадри. Трето - скапани ивенти и пренасищане с простотия от кросоувъри, които затруднява следенето от читателите, свързано с липсващите добри писатели. Все едно да гледаш 15 сериала едновременно, където епизод номер 5 от сериал 6 е продължението на епизод номер 12 от трети сезон на сериал 2 и т.н.
Тук нищо не мога да кажа - не чета комикси на този етап и нямам идея как са написани (макар че Лиана похвали примерно Мис Марвел в ревю, ама знам ли; предвид продажбите, посочени в статията, дето линкнах по-горе, някои други заглавия също не се справят зле).Четвърто - новите попълнения (жени, черни, сякви малцинства) не са добре написани, а се кара по начин да задоволи политическите изисквания на мрънкачите (което - пак, политика и бизнес в изкуство), но нямаше да има проблем, ако мрънкачите купуваха. И ако се върнем на втория проблем, качеството на новите герои не е вина само на напускането на кадърни писатели и художници. Като се опитваш да правиш герои, които да задоволяват толкова дребнави изисквания, каквито sjw-та често изискват няма как да изградиш кой знае колко апийлинг и интересен персонаж. Затворен кръг на безумие е положението.
Но най-важното си остава, мрънкащите, когато получиха каквото искат просто не дадоха пари за него.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 37 guests