Всъщност не го правя (за заяждането иде реч), да не говорим, че ти си този, който директно ме обижда в две отделни теми (което ако видиш какво пиша, откакто се върнах да съм редовен член на форума, ще забележиш, че никога не си го позволявам), което най-после и аз ще направя спрямо теб, щото не искаш да се подпичкосваме по пичовски начин.
Само виж самоцелното си мрънкане в ебем ти вече колко теми за онеправдание и какво ли не (плюс директно огромното ти количество малоумни изказвания най-вече в политическата тема и държанието ти като цяло - доста насериозно и ощипано го раздаваш), и точно ТИ да се връткаш после като мома с "тънкия" намек за модераторстване...
Не се познаваме лично, но сме в тия среди от вече твърде много години, че да си държим сметка и да се предупреждаваме е смешно. Ако искаше ме банвай, ако искаш трий, все пак си един от тримата администратори тука. Но осъзнай едно, че е наистина трудно човек да не те прави на салата, просто ей тъй, за спорта с оглед на това как се държиш.
А за протокола, ако щеш вярвай, нямам негативно отношение към теб. Още повече, че все пак те и помня преди какво представляваше нито беше такава тънкообидна амеба, нито нищо. Пак биеше често на тъпо, но поне дразнеше в поносими количества. Почни да се държиш като мъж с други думи. Защото определено не демонстрираш мъжкарско поведение, а такова на цвичка.
пп. ако ме баннат, някой да каже на пензата, че го обичам, тоя пич е сила