Сексистки хроники

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Litz
Ascendent

Re: Сексистки хроники

Post by Litz » Mon Mar 20, 2017 12:36 pm

На тоя свят не е съществувало и няма и да съществува нещо по-егоистично и многострадално от американския хетеро бял мъж. На работа сме следната група:
гей арабин от Палестина!
една камерунка
една нигерийка
индиец
пакистанец
източноевропейка

И идва при нас белия сиз хетеро американец, който живее от 6 години в Германия без да знае немски, но как да е и си говорим там за кво що и белия стрейт сиз американец ни казва на НАС ама такова пред сълзи почти, колко дискриминиран се чувствал от факта, че е американец и се страхувал за живота си, понеже виждал некви графити "Американците вън" :lol: Което е насочено към американския империализъм в политиките на Германия, а не към хората специално. Ама нямаше по-неподходяща група, пред която да го каже тва :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 20, 2017 1:42 pm

Начи, с премиса ти съм супер съгласен, защото са отвратителни като цяло. Но от друга страна е нормално да се чувства застрашен като е свикнал да е на върха на пирамидата, а се намира на място, където не е...
And you can't dance with a devil on your back...

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Mar 20, 2017 1:53 pm

Да бе, ама точно в тая компания беше изключително безумно да го каже тва. Ние го гледахме като извънземно. Друг е въпроса, че той пак е на върха на пирамидата, щото на него никой не му прави проблем за незнаенето на езика, докато на нас за най-малката грешка ни правят.

И в другата ми работа пак има некав американец ся, дето вика "Ох чувствам се много странно не съм свикнал хората да не изглеждат като мен", като на работа бяхме шефа турчин, две източноевропейки, една камерунка, един камерунец, един възрастен египтянин, още един турчин, един сириец и двама не руси германци.

И тъпото е, че сириеца за 6 месеца е стигнал ниво Б2 по немски, но хората още се заяждат с него, ако запъне на някоя дума и почне на английски, но на американеца такъв проблем не му правят и е окей някво, че той не знае немски. Така че не е като да не са пак доста високо в пирамидата, щото дори тук са доста по-привилигировани от нас.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Mar 20, 2017 1:55 pm

Roland wrote:Начи, с премиса ти съм супер съгласен, защото са отвратителни като цяло.
написано от устройство, проектирано от бял американски мъж, което има достъп до световна мрежа, създадена от бели американски мъже, докато живее в държава, където му се гарантират права и свободи, ръководена от бели американски мъже. отврат ти казвам.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Mar 20, 2017 2:11 pm

трубадур wrote:
Roland wrote:Начи, с премиса ти съм супер съгласен, защото са отвратителни като цяло.
написано от устройство, проектирано от бял американски мъж, което има достъп до световна мрежа, създадена от бели американски мъже, докато живее в държава, където му се гарантират права и свободи, ръководена от бели американски мъже. отврат ти казвам.

that's so not the point.

а въпросните бели американски мъже, създали държавата са куп изтрещели калвинисти и робовладелци, освен Хамилтън xD

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 20, 2017 2:54 pm

трубадур wrote:
Ще си повторя съвета към Колди - като ти дойде порив да постваш, брой бавно до 10 и после недей.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Mar 20, 2017 2:55 pm

Каза толкова слепият човек, който не е наясно, че станал нарицателно в собствения си форум и го сравнят с колди, ама карай. :mrgreen:

давай малко по-весело и с повече селф рифлекшън, че си по-голяма пародия от това, което беше

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 20, 2017 4:02 pm

Оф. Човек, включваш се в тоя форум само колкото да се заяждаш с околните на развален български. Включително постът, от който тръгнахме тук, беше тоталната неадекватност и не на място. Ще намеря сили са заспя тая вечер при все ужаса, че не ме харесваш, но ако държиш да махленстваш по тоя начин, рано или късно модераторите ще почнат да те трият.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Mar 20, 2017 4:25 pm

Всъщност не го правя (за заяждането иде реч), да не говорим, че ти си този, който директно ме обижда в две отделни теми (което ако видиш какво пиша, откакто се върнах да съм редовен член на форума, ще забележиш, че никога не си го позволявам), което най-после и аз ще направя спрямо теб, щото не искаш да се подпичкосваме по пичовски начин.

Само виж самоцелното си мрънкане в ебем ти вече колко теми за онеправдание и какво ли не (плюс директно огромното ти количество малоумни изказвания най-вече в политическата тема и държанието ти като цяло - доста насериозно и ощипано го раздаваш), и точно ТИ да се връткаш после като мома с "тънкия" намек за модераторстване...

Не се познаваме лично, но сме в тия среди от вече твърде много години, че да си държим сметка и да се предупреждаваме е смешно. Ако искаше ме банвай, ако искаш трий, все пак си един от тримата администратори тука. Но осъзнай едно, че е наистина трудно човек да не те прави на салата, просто ей тъй, за спорта с оглед на това как се държиш.

А за протокола, ако щеш вярвай, нямам негативно отношение към теб. Още повече, че все пак те и помня преди какво представляваше нито беше такава тънкообидна амеба, нито нищо. Пак биеше често на тъпо, но поне дразнеше в поносими количества. Почни да се държиш като мъж с други думи. Защото определено не демонстрираш мъжкарско поведение, а такова на цвичка.

пп. ако ме баннат, някой да каже на пензата, че го обичам, тоя пич е сила :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 20, 2017 4:45 pm

Мега яката ирония бтв, точно в тая тема да ми казваш да се държа като мъж :mrgreen:

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon Mar 20, 2017 4:48 pm

:spite:
Пийс
Мейк :suck: нат :spank:.
The hardest battles are fought in the mind.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Mar 20, 2017 4:51 pm

Roland wrote:Мега яката ирония бтв, точно в тая тема да ми казваш да се държа като мъж :mrgreen:
И тва ли е сексистко, ай кент кийп ъп уит ю пипъл, бтв ако ме питаш какво имам предвид под ю пипъл :lol:

пензата :rollrofl:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 20, 2017 5:30 pm

Е това е стар сексистки шлагер - асоциирането на положителни качества с "мъжественост" и импликацията, че липсата им е "женствена".

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 20, 2017 6:27 pm

:shock:
Enough.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Mar 20, 2017 7:13 pm

Never. Anyway културната война е забавна. И е доста low stake. Така че да се дърлят.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.