Какво ще направите, след като завладеете света?
Moderator: Moridin
А аз си намерих гащи (мъжки) в чантата. Много симпатични, на цветенца.
Ама не бяха мои, нито пък на някои познат (познатите ми не слагат гащите си в чужди чанти, надявам се де...) Така или иначе не разбрах чии са. Стоят си и до днес тия гащи на цветенца и ми се хилят. Сигурно един ден и те ще изчезнат при чорапите, а?
Марфа, а твои ли бяха поне гащите?
Ама не бяха мои, нито пък на някои познат (познатите ми не слагат гащите си в чужди чанти, надявам се де...) Така или иначе не разбрах чии са. Стоят си и до днес тия гащи на цветенца и ми се хилят. Сигурно един ден и те ще изчезнат при чорапите, а?
Марфа, а твои ли бяха поне гащите?
Какво ще направя, когато завладея света:
1. Всичките атомни оръжия да ги няма. Биологичните също.
2. Всичката индустрия се унищожава, за да няма замърсяване. Изключение се прави за компютърната, здравеопазването, правенето на филми и аниме и производството на шоколад.
3. Свободен достъп до интернет за всеки, който го желае, и никакви братя.
Има и още, после ще дописвам.
1. Всичките атомни оръжия да ги няма. Биологичните също.
2. Всичката индустрия се унищожава, за да няма замърсяване. Изключение се прави за компютърната, здравеопазването, правенето на филми и аниме и производството на шоколад.
3. Свободен достъп до интернет за всеки, който го желае, и никакви братя.
Има и още, после ще дописвам.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
Ще започна масова кампания по анти-прогрес. Ще бъде иззето всяко оръжие, което няма острие. С ножове, мечове и вилици не можете да унищожите света, нали? Никакви лиготии като пешки и бомби, не! Това е толкова некултурно и грозно!!! Освен това, няма да има никакви самолети, освен тези, с които ще се разнасят провизии до най-затънтените краища на планетата, те ще са малки, невъоражени, червени и под строг отчет. Придвижването ще става единствено на коне, пеша, в каруци и с влакове. Може би дори влачени от парни локомотиви. Ще си помисля. Друго, ще бъде сложен край на глобализацията, за да не се изгубят отделните култури. Без право на обжалване. И докато населението на Земята оре ниви, сее картофи, угоява прасета и кротува, в тайната Столица ще се правят генетични експерименти за създаване на Се... ъ...
на там разни интересни интелигентни създания като дракони, котки, които четат мисли и С... супер-войници, които да бъдат изпращани с ултра модерните ми космически кораби да проучват и колонизират прекрасни чужди светове. Хахахаха.
Ще бъде наистина прекрасно.
Ще бъде наистина прекрасно.
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai