Litz, хиляди благодарности за видеото. Гениално е, не знаех за този образ.
Killua, интересно, че на никого не му пукаше за хилядите обикновени хорица, които не смееха да си признаят, че са про-Тръмп от страх, че хиляди SJW и просто обикновени ФБ авантюристи и агитатори ще ги смачкат и които бяха яко потискани през цялата кампания (и които затова не казваха че са про-Тръмп и така се изкривяваха половете), но сега ни се късат сърцата за ставащото с левите. И не, дългоко съм погнусена от ставащото и никога не бих подкрепила подобно нещо, но когато си обяснявал на хиляди обикновени хорица, че са тъпи, задръстени, назадничави, че сами са си виновни, че са ретарди, хомофоби, женомразци и т.н., те в един момент са готови на всичко, за да не подкрепят страната на онези, които така ги низвергват. Никой не иска да е вечно виновен по презумция, само защото генетиката е отсъдила да е бял, хетеро, мъж (в някои случаи жена) и по стечение на обстоятелствата е роден в Upper Shitsburgh (Горно нанадолнище не пасва на САЩ

) и че не може или не иска да живее в голям град. Не може всички да сме еднакви и да живеем на едно място или всички тия красиви, готини и специални снежинки няма да има какво да ядат.
Не съм за отнемане на ничии права, но напоследък в САЩ SJW и медиите изведнъж започнаха да обвиняват всеки, който не е малцинство, във всички грехове на опресия. Ей така, под един похлупак. И оня обикновен фермер, дето си гледа кравите и не пречи на никого и ККК говедото, дето гази всъщност и белите хетеро мъже ако не му се видят достатъчно мъжествени/подобни нему/каквото-и-да-е (не, че на някого му пука за това).
Това е вотът за Тръмп и той не е про-Тръмп, той е анти-Хилъри и анти-това, което непоследък се случва.
Ако имаш интерес, погледни в NYTimes разбивката в exit Polls, там ясно се вижда, че не Тръмп печели, а Хилъри губи. И че тези, които са гласували third party не биха гласувал за тяхи, а ако биха, повече от тях биха били про-Тръмп в избор само м/у двамата.
Аз съм убедена, че не бориш популист със силно опорочено и непопулярно статукво, бориш го с друг популист. И тук беше силата на Сандърс. Уви, много хора избраха Клинтън, само защото е жена, и защото не искаха друг стар бял мъж, въпреки, че той е доста по-прогресивен от нея. Аз самата, често съм описвала Хилъри като син републиканец по политически решения и не съм изненадана, че и други я виждат така.
Аз досега се въздържах да пиша в тази тема, но все пак вече се случи случката, маслото (или олиото е на БГ?) вече е разлято..., та и аз да се попеня малко.