Вижте това:
http://gospodari.com/%D0%B1%D1%80%D1%83 ... 03298.html
Брутална агресия: Мъж пребива ром, защото е казал, че са равни (ВИДЕО 18+)
Moderator: Moridin
Брутална агресия: Мъж пребива ром, защото е казал, че са равни (ВИДЕО 18+)
За тоя сега пак ще има агитки на протестен митинг, понеже след телевизиите МВР се е стреснало да поработи малко и да го прибере за проверка.tigermaster wrote:Искате ли да ви стане наистина гадно?
Вижте това:
http://gospodari.com/%D0%B1%D1%80%D1%83 ... 03298.htmlБрутална агресия: Мъж пребива ром, защото е казал, че са равни (ВИДЕО 18+)
Тия дето не гласуват това няма да ги жегне. Резултата, ще е че на по-следващите избори, списъците ще са свити, етническият религиозен вот и купеният, ще имат много по-голяма тежест.Litz wrote:Това смятам, че ще вълнува всички живеещи извън България. Гласуването става задължително, като при неизпълняване на този граждански дълг, те зачеркват от избирателните списъци (най-вероятно), а в същото време вече ще може да се гласува само в консулства и посолства, други избирателни секции не са позволени![]()
![]()
Това е ултимативна гавра. Не само не искат онлайн гласуване, ами дори не щат да имаме местни избирателни секции (каквато използвахме точно преди 6 месеца на референдума за онлайн гласуването).Amelia wrote:Еми да. За да идем с Александър да гласуваме от Калгари до Отава трябва да летим 4 часа със самолет и да платим стотици долари. Но пък иначе сме задължени, нали, и ще ни санкционират, ако не гласуваме. Ми добре.
Просто дори не ми се приказва вече, но вчера за пръв път с Александър се замислихме за отказване от българското ни гражданство.
"Не се отказвам от нито една дума. Аз не мога да позволя една шепа соросоидчета да ми се мотаят в краката, когато се опитваме да решим важни проблеми", заяви Симеонов.
Amelia, Aldim, вие гъби ли брахте или гласувахте?Случайно да сте чували,че на последните парламентарни избори в САЩ и Канада гласуваха 8000 българи,а другите 200-300 000 браха гъби?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests