Яки са книжките, само дето в Амазона версиите за киндъл са по-скъпи от хартиените

Само не разбрах каква връзка има теглото на писателите в случая. И това за манталитета на воините от личен опит ли го казваш? Доколкото знам единият от авторите е служил в американската армия, дали е влизал в сражение нямам идея, но то не е като някой от нас да има опит с битки като описваните във фентъзи жанра, така че тази критика ми се вижда малце странна...Елементарен стил на писане, повторение на фрази, вкарани изгъзени виждания и митове за тва кво е да си воин, които чуваш единствено от изкарани от форма дебили в ю-туб, за разлика от, знаеш, истински войници, фактът че и общото тегло на писателите надхвърял 3 тона спомага за тази им неосведоменост и че описват тези аспекти колко да не заспат,
Ясно е, че загатват, че не е баш обикновена сльокавица, и предполагам в следващите книги показват, че е неква ултимативната, освен ако нарочно не те карат да мислиш така и накрая да се окаже, че през цялото време си е била просто поредната бита карта. Ама се съмнявам. Но дори и така да е - айде бъди произволен палячо и иди да се репчиш на кмета. Заеби кмета, опитай с шефа на кварталното ти РПУ.
Tropes Are Not BadЛъво-чевекът обаче е голямото, стаено, изригващо за секунда, но владеещо се, бързо, силно, страшно, но лоялно нещо, за което се надявах хората да спрат да пишат, след като минат 14 годинки.
можеш да си ги спестиш. Детинско е. Освен това има разлика между любимо и най-добро. Щото като нищо може да имам любима книга, която да осъзнавам, че не е най-добрата, ама какво да се прави. Ако влиза правилно, без лубрикант и не пищиш много, се оставяш да те поемат юнашката.Също така ми е интересно кои са ти любимите произведения във фентъзи жанра, щом това ти се вижда "OMG so below me1!!!".
Това е ужасно, дано спре... И за мое щастие само в първа глава има около още 300 такива примера. Дейба. Ше видим натам.The office greeted me with its plethora of vivid color: a long hallway with gray carpet, gray walls, and gray light fixtures. Ugh.
Питай, ако понамалиш и елитизма от типа "аз такива неща по принцип не чета" (да се разбира, че четящите ги са малко прости) може и да взема да ти отговоря. Да не говорим, че ревюто ми не е само на първи том, все пак.Пък и аз мога да те питам, кои са ти любимите произведения, че да смяташ тва за епохалността, до там да кажеш, че Кейт (ся ти видях ревюто) е сред най-интересните фентъзи герои фоопще!!!11! Дебре бе.
Добре, признавам си, че явно не разбирам от извисен стил, но не виждам какво му е чак толкова ужасното на цитата? Не го казвам, за да се заяждам, Илона Андрюс никога няма да спечели награди за стил, за това не споря, но може ли някой да ми обясни като на малоумен какъв е проблемът в случая? Ugh накрая? Твърде насилената ирония?Това е ужасно, дано спре...
Осъзнавам, разбира се, аз тъкмо затова ти постнах линка, защото взе да ме гложди съмнението, че може да си като един печално известен постър тук, който само оригиналността признаваше за писателско умение.Предполагам осъзнаваш, че всеки има някакъв праг на търпимост за тия работи и приемането им много зависи как са му поднесени.
Това пък никъде го няма, даже е обратното. Аз се опитвам да навляза в ърбъна, макар май да ударих на дърво с първата книга, дето избрах, въпреки това още не се отказвам от поредицата. Въобще не ми е било за цел да изглежда елитарно, пък и никъде не казах "не чета такива глупости", а казах, даже два пъти, че не съм чел, ама имам интерес да чета и да видя дали тук няма да открия ново течение, от което да извличам полза.Питай, ако понамалиш и елитизма от типа "аз такива неща по принцип не чета" (да се разбира, че четящите ги са малко прости)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests