http://www.lawyerherald.com/articles/26 ... y-2017.htm
Прощавай Идрис, мноо ме кефиш, но в представите ми Роланда е pure Caucasian, много повече дори от 007.
Вече? Кога са имали значение за Холивуд?Ако основните физически белези описани в оригиналното произведение чак толкова нямат значение вече
Аре, верно. Ако не за друго, то поне за експеримента.Вашта леля wrote:Ако основните физически белези описани в оригиналното произведение чак толкова нямат значение вече, да чакаме в някое от продълженията направо някоя дебела жена да играе ролята на Роланда Стрелецкая.![]()
Glee го направиха като смениха FrankenFurter от Тим Къри с дебела чернокожа. Не се получи много добре.Amelia wrote:Аре, верно. Ако не за друго, то поне за експеримента.Вашта леля wrote:Ако основните физически белези описани в оригиналното произведение чак толкова нямат значение вече, да чакаме в някое от продълженията направо някоя дебела жена да играе ролята на Роланда Стрелецкая.![]()
То в Glee след първи сезон освен някоя песен от време на време нищо не се получи много добре.The Dragon wrote:Glee го направиха като смениха FrankenFurter от Тим Къри с дебела чернокожа. Не се получи много добре.Amelia wrote:Аре, верно. Ако не за друго, то поне за експеримента.Вашта леля wrote:Ако основните физически белези описани в оригиналното произведение чак толкова нямат значение вече, да чакаме в някое от продълженията направо някоя дебела жена да играе ролята на Роланда Стрелецкая.![]()
Новия каст на GhostBusters ми се струва по-подходящ като база за сравнение.Amelia wrote:След кратък преглед на нета, щот Glee ще го гледам гат цъфнат налъмите, Glee е романтична драмедия, в която Франкенфъртър се появява в един епизод, в който правят Роки Хорор Шоу.
Т.е. ДОСТА ДАЛЕЧЕ е от това да имаме дебела жена в главна роля в дарк фентъзи поредица с уестърн елементи.
Да, ама като имаш предвид, че преди Идрис се спрягаха Хавиер Бардем и Виго Мортенсен, а като резервни варианти и Даниел Крейг и Хю Джакман, пак не е баш като да е опрял ножа до кокала да вземем кой да е.Demandred wrote:Клинт Истууд е твърде дърт за ролята, така че перфектния избор не е наличен и не виждам проблем да сложат някой друг, независимо от расата му.![]()
Тимъти Олифант? От това, което си спомням от първата книга - не можах да я дочета по някаква причина, въпреки че ми харесваше - някой като него или Виго Мортенсен би паснал на ролята.Demandred wrote:Клинт Истууд е твърде дърт за ролята, така че перфектния избор не е наличен и не виждам проблем да сложат някой друг, независимо от расата му.![]()
Аз нещо не съм му фенка на Олифънт. В Deadwood се цъклеше много нелепо. Идрис Елба според мен може да докара Клинт Истууд поведението по-добре. Има нужното присъствие пред камерата и ако си го постави за цел, може да те пробие с очи. И куршум.tigermaster wrote: Тимъти Олифант? От това, което си спомням от първата книга - не можах да я дочета по някаква причина, въпреки че ми харесваше - някой като него или Виго Мортенсен би паснал на ролята.
А Олифант специално с лекота влиза в обувките на Ийстууд на млади години.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests