И къде точно са си мислили, че ще отидат с тая кола, противните същества?
Споделете пак
Moderator: Moridin
Re: Споделете пак
Косичката ми настръхна от това.
Еми ето тук, както показва снимка от 2 часа по-късно, която са направили сами, докато са се опитвали да ми откраднат dash cam-а 

Явно стандартния camera mount се е оказал прекалено сложен за тях
Само се бяха опитали да дърпат вместо да отвият камерата.

Явно стандартния camera mount се е оказал прекалено сложен за тях
И моята... Уродът изпраска колата в колоната там, където стоях и това се чу толкова силно в гаража... Ох, добре че не я потрошиха. После има разни клипчета как са я карали като последните олигофрени по разни дупки и полегнали полицаи.Amikae wrote:Косичката ми настръхна от това.![]()
Иначе, хубавото е, че ги хванаха. Преди няколко седмици ни викаха да ги разпознаваме по снимки. Аз моят уайт траш, с когото се блъсках пред асансьора, го разпознах. Индианското лайненце, което ни сви колата не можахме да го идентифицираме, щото имаше още един индианец, дето приличаше на него и не бяхме 100% сигурни. Но е очевидно, че са хванали правилните. Да видим ще ги осъдят ли сега. Не са ни казали нищо за съдебен процес, ама то може би все още тече разследването.
На мен ми се стори, че ти мина през краката това. Scary stuff.
Дано да ги опандизят, че на тоя зад волана поведението му е, като на психопат. Canada pls...
Дано да ги опандизят, че на тоя зад волана поведението му е, като на психопат. Canada pls...
Това беше много страшно. Тоя уайт треш обаче има повече от малоумна физиономия...
А? На видеото сме само аз и жена ми, тичащи след колата.Litz wrote:Тоя уайт треш обаче има повече от малоумна физиономия...
На мен трима човека ми се привядяха.. Сигурна съм че видях някакъв, който влезе в колата. 
Само аз и жената сме там
Дребният индианец си беше вътре вече. Аз отворих вратата той докато се опитваше да се измъкне, но копеленцето бързо се изплъзна.
Дребният индианец си беше вътре вече. Аз отворих вратата той докато се опитваше да се измъкне, но копеленцето бързо се изплъзна.
- The Dragon
- Elder God
Смятам да пусна хаштаг #JeSuisRandomGreatBritishPersonAgedSixtyNine. Определено някой ги избива
Леми, Боуи, Рикман
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Не е нормално определено.. Аз си мислех, че е hoax това за Рикман...
- The Dragon
- Elder God
Искам да споделя, че ми подариха два чисто нови макбука в изминалия месец, а не понасям изобщо мак 
Да ти имам проблемите... подари ги и ти на свой ред.The Dragon wrote:Искам да споделя, че ми подариха два чисто нови макбука в изминалия месец, а не понасям изобщо мак
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- The Dragon
- Elder God
Ако можех щяха да са шитнати. Уви - вързани сме един за друг по проект.Yan wrote:Да ти имам проблемите... подари ги и ти на свой ред.The Dragon wrote:Искам да споделя, че ми подариха два чисто нови макбука в изминалия месец, а не понасям изобщо мак
Страданията на белия човек 
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Някво мизерно рапърче почна да твърди, че земята е плоска и учените ни лъжат.
Отговорът на Neil Degrasse Tyson:
http://time.com/4197726/flat-earth-tyso ... tter-feud/
Отговорът на Neil Degrasse Tyson:
http://time.com/4197726/flat-earth-tyso ... tter-feud/