Ми лайкс!!!
Блажени са хората без тъмблр акаунт. Уинцеста и Supernatural обсесията са си съвсем живи и здрави, за жалост. Нещо което ме дразни и не разбирам е - след като терминът уинцест се е появил специално за да описва фиктивните ескапади на Сам и Дийн, защо да ФЪК измести много по-уместното twincest като дума обозначаваща инцест между siblings?Moridin wrote:Супер странно ми е да чета след толкова години някой да се прехласва по ДийнAmelia wrote:Приключих първи сезон. Тея дето правят Супернейчъръла определено са фенове на Бъфи.![]()
Дийн има моменти, в които не мога да откъсна очи от него. Трапчинките и погледа....Абе, спесимен....
Сам и той е красавец, ма батко му с тея очи го бие по всички параграфи. Заради тоя влажен поглед успявам да кльопна всичките им семейни мелодрами без да се изприщя, а това си е постижение.
.
В смисъл определено е най-яко изглеждащият пич в телевизията и досега и занапред и завинаги, но суперначърал беше a thing преди стотици години и това е някаква бясна некромантия![]()
Абе не знам, на Ху не му спрях първия сезон от скука. На туй стигнах до епизода с Рийпъра и спрях на 1-2 епизода след него. Твърде много филър под дегизировката на епизодичен формат. Иначе епизодът в лудницата беше най-крийпи от тия които си спомням.Amelia wrote:Абеееееееее, засега Суперначуръла избива леко на Доктор Ху с Тенант.
passer-by wrote: Да спомена нещо, което някои може и да не знаят - в бонусите към първи сезон при коментар, че го питали дали се е вдъхновил от сериали като "Досиетата Х" и "Бъфи" Ерик Крипки подчертава, че не се е вдъхновил от сериали, а от игрални филми. Трите примера, които даде са Poltergeist, American Werewolf In London и Evil Dead.
Оооо, ако отсега смяташ така, ГЛЕДАЙ БОДРО, ЛОШОТО Е НАПРЕД.Amelia wrote:Начи, тоя сериал е толкова готин, когато Дийн и Сам не се държат като 14-годишни девойки... Жалко, че държат да си обсъждат чувствата в почти всеки епизод.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests