Тех Исланд или За Хаотичния Екшън
Т'ва ли се нарича "свален гард", първата ти мисъл да е за нечестна игра от отсрещната страна?
Не са търсени умишлено, що пък не търсих между Скарлет и Мадона, примерно?
Защо никой не назовава "другата" и "лявата" с името и - Джесика Алба? Със Скарлет са долу-горе на една възраст, но вярно, че Скарлет по-зряла изглежда. Аз гледах Острова и Фантастичната 4 в два последователни дни и наистина ми се стори, че много си приличат, особено в устните.

Защо никой не назовава "другата" и "лявата" с името и - Джесика Алба? Със Скарлет са долу-горе на една възраст, но вярно, че Скарлет по-зряла изглежда. Аз гледах Острова и Фантастичната 4 в два последователни дни и наистина ми се стори, че много си приличат, особено в устните.

pulled out
От друга страна Скарлет изглежда и умна, докато Джесика е ТОЛКОВА смразяващо безлична, колкото изобщо е посилно на една синеока блондинка, демек - МНОГО. И в Син Сити беше смешна, от трейлърите виждам, че и в 4-ката е жалка. Скарлет има НЯКАКВО излъчване все пак 

And you can't dance with a devil on your back...
Тъкмо се депресирах, че нямам идея коя е мацката на лявата снимка и сега ми разяснихте, че била Джесика Алба. И съм съгласен с Роланд за излъчването й. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
еми явни при един хирург ходят и двета ;ррр. бе еднакво зле са ми на мене. Друго се е Пам ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”