Тех Исланд или За Хаотичния Екшън
Т'ва ли се нарича "свален гард", първата ти мисъл да е за нечестна игра от отсрещната страна?
Не са търсени умишлено, що пък не търсих между Скарлет и Мадона, примерно?
Защо никой не назовава "другата" и "лявата" с името и - Джесика Алба? Със Скарлет са долу-горе на една възраст, но вярно, че Скарлет по-зряла изглежда. Аз гледах Острова и Фантастичната 4 в два последователни дни и наистина ми се стори, че много си приличат, особено в устните.

Защо никой не назовава "другата" и "лявата" с името и - Джесика Алба? Със Скарлет са долу-горе на една възраст, но вярно, че Скарлет по-зряла изглежда. Аз гледах Острова и Фантастичната 4 в два последователни дни и наистина ми се стори, че много си приличат, особено в устните.

pulled out
От друга страна Скарлет изглежда и умна, докато Джесика е ТОЛКОВА смразяващо безлична, колкото изобщо е посилно на една синеока блондинка, демек - МНОГО. И в Син Сити беше смешна, от трейлърите виждам, че и в 4-ката е жалка. Скарлет има НЯКАКВО излъчване все пак 
And you can't dance with a devil on your back...
Тъкмо се депресирах, че нямам идея коя е мацката на лявата снимка и сега ми разяснихте, че била Джесика Алба. И съм съгласен с Роланд за излъчването й. 
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
еми явни при един хирург ходят и двета ;ррр. бе еднакво зле са ми на мене. Друго се е Пам ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra