Има го и фактът, че този "факт" малко не отговаря на истината, ама карай да върви. Не е лъжа, че и запалените фенове на Тейлър Суифт си правят гаргара с многото й песни на тема бившите й гаджета, но това в никакъв случай не са всичките й песни. Да не говорим, че ако тръгнем да обвиняваме поп изпълнителите в липса на оригиналност май те всички трябва да си търсят друга работа.Фактът, че всичките й песни са храна по-адрес я на бивше гадже, я на бивша приятелка също не ме кефи.

*cough* Back to December *cough*"Това е песен за Хари Стайлс, Джо Джонас, Джон Майер. Той е задник, аз съм невинна жертва изстрадала. Те са дявола, о колко ме нараниха.
Аз съм пристрастен в случая, защото обичам да слушам Тейлър Суифт (но редувам песните й с Pink Floyd, за да не ми падне anti-establishment coolness-a прекалено, честна пионерска) и не понасям чалга, но някак си не виждам в сравнението. В световната поп музика има и къде-къде по-некадърни прочути музиканти, и с къде-къде по-тъпи текстове. Пък, и както някой спомена толкова ли е трудно да я игнорираш? Вярно, че ще потече и от чешмата скоро, но от друга страна ми е странно какви дълбоки познания имаш за биографията й, текстовете на песните й и т.н. Примерно аз посмъртно ме мога да се сетя за име на песен на Джъстин Бийбър, камо ли за текстовете им