Споделете пак
Moderator: Moridin
От това, което разказваш - фактът е, че те е зарязала е най-хубавото нещо, което ти се е случвало от 10-на години и най-голямата услуга, която ти е направила. Това да се лишаваш от толкова много неща и то толкова огромни неща, е непростимо. Във всяка връзка трябва да има компромиси от страна на другия, но не и в такива едностранни и титанични размери.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Аре и нещо по-весело.
Тия дни отваряме с разни познати и приятели, някои от тукашната секта едно заведене
. Още ден два сме ъндър кънстръкшън след месеци ремонти и макар официалното откриване за бар часта да беше на 13-ти ся вече има всичко откъм пиячка, и студени мезенца евентуално
. Пиене и правилна музика има, кухнята с готвене сериозно вече ще се разработим сиурно от уикенда
. Който няма фейс - намира се на ул. Цар Самуил 33, на по една пряка от бул. Христо Ботев и ул. Солунска. баш срещу 41-во даскало.
https://www.facebook.com/BrumBarAndKitchen?fref=ts

Тия дни отваряме с разни познати и приятели, някои от тукашната секта едно заведене

https://www.facebook.com/BrumBarAndKitchen?fref=ts

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Успех.
Ще посетя при първа възможност.
Аз пък да споделя какво неприятно нещо се случи вкъщи преди два-три дни. Значи, в един момент от сифона в банята започна да се връща вода всеки път, когато някой някъде на етажа отвори някой кран или пусне казанчето в тоалетната. Сипвахме всякакви препарати за почистване на канали къде ли не, но нищо не помагаше за повече от двайсетина минути. На следващия ден положението се вложи - от сифона просто бликаше вода, ей така. Както се оказа - когато съседите на горния етаж пускат вода, тя избликва при нас. Звъняхме на майстори, които поискаха твърде много пари, за да оправят проблема - а то се оказа, че единият канал беше запушен с някакъв строителен отпадък. Съответно, беше отпушен за около половин час с помощта на дълга тел и маркуч.
После всичко беше наред, разбира се, но дотогава беше абсолютният ад вкъщи...
Ще посетя при първа възможност.
Аз пък да споделя какво неприятно нещо се случи вкъщи преди два-три дни. Значи, в един момент от сифона в банята започна да се връща вода всеки път, когато някой някъде на етажа отвори някой кран или пусне казанчето в тоалетната. Сипвахме всякакви препарати за почистване на канали къде ли не, но нищо не помагаше за повече от двайсетина минути. На следващия ден положението се вложи - от сифона просто бликаше вода, ей така. Както се оказа - когато съседите на горния етаж пускат вода, тя избликва при нас. Звъняхме на майстори, които поискаха твърде много пари, за да оправят проблема - а то се оказа, че единият канал беше запушен с някакъв строителен отпадък. Съответно, беше отпушен за около половин час с помощта на дълга тел и маркуч.
После всичко беше наред, разбира се, но дотогава беше абсолютният ад вкъщи...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ами сигурно от обяд с Обедно мено, до... нощите зависи от стамината на барманите и компанията, бара долу е подземен етаж може да се шуми май доста без да пречи, и терасите горе работят цял ден /там и за пушачи ест/, ама ще са до 22;00 самите тераси. Щото куките пристигнаха "за шума" на мига да изкарат некой кинт и да питат кво ше има за ядене (намиг намиг). От днес пиене има квото се сетиш и тн. Кухнята си чакаме жичкаджия до ден два да върже сичко, че там е дебела работа и ако не изпуши инсталацията почвамеGallean wrote:Какво ще е работното време- нещо за нощни птици се споменава?Като отворите кухнята ще дойда!

Представяне на книгата на Бела Бенова "По пътя на пулсиращата светлина" в Brum Bar & Kitchen
https://www.facebook.com/events/1015585011786367/.
хехе и аз там съм учил до 90-та.Супер много успех ви пожелавам и много клиенти.. Но сигурни ли сте, че мястото е добро? Откакто аз учих там (и завърших 7 клас) са се сменяли супер много заведения. Но поне учителите са ви сигурна клиентела Very Happy
Ами бар не е имало там такъв, дано потегли в този формат, само общите ни познати и компания от wrong bar са маса народ. Даскалото слава богу не е до години за пиене, макар че се мотат с бири пред него келешите от клекшопа, даскалиците ще ги видим

Чудя се дали гриинуичките ивенти няма да е яко се нагласят при нас по-натам, хем после на по бираи тн, ама тва Емо и Рандъм да мислят ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ем за самите ивенти не знам, ама за кръчмата след клуба може да дойдем, тъкмо ше разнообразим малко, че тоя Дивак вече на пъпа ми порасна. 

Last edited by Claymore on Thu Jun 18, 2015 12:23 am, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- armageddon
- Forsaken
Има и по-ефтини неща - откъм зарзавати нали - но трябва да знае човек къде да ги търси, пък и да има време нали, щото разкарването си е разкарване. На Litz и предлагам да се насочи към някой турски магазин - като цяло цените на зарзавата са супер прилични, да не кажа ефтини, дори в сравнение с дискаунтърските вериги - където обаче повечето неща са зелени и без друго, то не че в другите магазини са мн узрели нали - но поне ... не са съвсем зелени нали.
- The Dragon
- Elder God
Етилен motherfucker, do you know how to use it?armageddon wrote: дори в сравнение с дискаунтърските вериги - където обаче повечето неща са зелени и без друго, то не че в другите магазини са мн узрели нали - но поне ... не са съвсем зелени нали.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God