Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
Ха тва е в пъти по-добро!Marfa wrote:Само оставям това тук...
Застани пред некой с 120 таковата..."Да обявим война на джигитите на пътя. Като видиш някой да кара опасно, звънни или застани пред колата му. Майка му ще се сърди, че си му навлякъл неприятности, но ще му спасиш живота." Това призова премиерът Бойко Борисов по време на церемонията за връчване на наградите "Достойните българи" на вестник "24 часа".
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Пеевски няма нищо, ама нищо общо с КТБ.
Интересно ми е Йордан Цонев с какво точно се друса, щото много добро ще да е.
Интересно ми е Йордан Цонев с какво точно се друса, щото много добро ще да е.
То станаха много неща напоследък и е трудно човек постоянно да ъпдейтва темата, ма се пак, ето:
Паметникът пред НДК ще бъде скрит с 12-метрова ограда
Ся...
Паметникът пред НДК ще бъде скрит с 12-метрова ограда
Ся...

Поредният абсурд с родилка. Тоя път бебето си е взело.
То вече не знам трябва ли да се коментира въобще.
А аз снощи изживях шок. Знаех за убитото куче във Варна, разбира се, но не бях гледала репортажи и пр. Обаче снощи все пак попаднах на един. И за мой най-искрен ужас разбрах, че аз този човек го познавам! Преди десетина години бяхме в една компания, събирахме се... Той беше военен водолаз, тогава пак имаше някакви наводнения, та ходи и спасява хора. Беше нормален човек, ни веднъж не е проявявал симптоми, че е в състояние да извърши подобно нещо. Явно е превъртял. И има оръжие. И броди свободно по улиците. С оръжие, нестабилен психически...

А аз снощи изживях шок. Знаех за убитото куче във Варна, разбира се, но не бях гледала репортажи и пр. Обаче снощи все пак попаднах на един. И за мой най-искрен ужас разбрах, че аз този човек го познавам! Преди десетина години бяхме в една компания, събирахме се... Той беше военен водолаз, тогава пак имаше някакви наводнения, та ходи и спасява хора. Беше нормален човек, ни веднъж не е проявявал симптоми, че е в състояние да извърши подобно нещо. Явно е превъртял. И има оръжие. И броди свободно по улиците. С оръжие, нестабилен психически...
http://www.bbc.com/news/blogs-news-from ... e-32914613
Кмета на Нова Загора ръси ЗАХАР по пътя, за да спре ПТПтата

Кмета на Нова Загора ръси ЗАХАР по пътя, за да спре ПТПтата

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Бе да ти кажа, първата ми реакция беше като на Ян и като тебе. Но после прочетох текста. Сега, няма как да не нарека дамите от Синода с мили думи, но тестът сам по себе си е доволно малоумен. Става въпрос за следното (слагам в спойлер, че е дълго):
Ето го целият.
- Spoiler: show
Ето го целият.
Марфе, как да ти кажа... Тестът, че е тъп, тъп е.
Това обаче е представителна извадка от противниците на текста за йогата и привърженици на БПЦ:
http://www.peticiq.com/forum/133228
Предпочитам си йогата...
Едит:
Това обаче е представителна извадка от противниците на текста за йогата и привърженици на БПЦ:
http://www.peticiq.com/forum/133228
Предпочитам си йогата...
Едит:
#13 2015-05-27 20:49
Преди да заживея живота на православна християнка, изучавах казаното от Ванга, Петър Дънов, Е.Блаватска, Анастасия, йога, но никъде душата ми не намери покой. В нея имаше дълбока празнота. Неусетно се приближавах към някаква тайнствена сила, която не ме правеше нито по-здрава, нито по-хармонична, нито по-добра, нито по-обичаща. Душата ми беше и жадна , и гладна ,и болна. Не мислех за Живота. Привличаше ме смъртта. За нея мислех постоянно. Където и да бъда, мисълта за смъртта е в мен, с мен. Нямах обяснение. Нямах знание какво точно се случва вътре в мен. Неусетно стигнах до мисълта за самоубийство. Тази мисъл беше силна и много натрапчива. Започнах да разсъждавам. Питах себе си защо трябва да се самоубивам. Не споделях с никого вътрешния си живот, за да не ме вземат за луда. Мълчах и се питах какво се случва с мен. Измъчвах се, но не открих пълния отговор вън от Православната Църква. В нея живея вече от 15-16 години. Отдавна не мисля за мрачните пипала на неестествената смърт. Мисля за Богочовека Христос, за любовта Му, за истинския Живот на земята и на Небесата. Ето защо съм съгласна с ПЕТИЦИЯТА.
Правилата на бордгейминга: