При Ридли Скот сценарият дава някаква представа при все кастренето на сцени. Някак не мисля, че актьорите, които са играли в "Прометей" са очаквали шедьовър от ранга на "Пришълец".
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Lyanna Stark wrote: Най-голямо разминаване като че ли имаме по въпроса за нормите на професионалното поведение, и по-точно за това къде започват и свършват задълженията на един актьор към проектите, в които участва. За мен тези задължения свършват с изиграването на самата роля. Не смятам, че който и да било актьор има каквото и да било морално задължение да защитава до гроб всеки филм, в който някога е участвал. На Крис Евънс е било платено да изиграе ролята на Джони Сторм. Изиграл я е. Дотук. Било му е платено да изиграе ролята на Капитан Америка. Изиграл я е. Дотук. Той изобщо не е длъжен да лъже феновете си и да се преструва, че е доволен от всяка роля, освен ако студията не продължат да му плащат месечни хонорари за перманентно промотиране на филмите им.
Понеже преди това се колебаеше дали да не метнеш и следващите Трансформъри, а?Lyanna Stark wrote:Точно онези истории с Меган Фокс затвърдиха решението ми никога да не гледам филми на Майкъл Бей.
Да, това се опитвах да кажа - че явно имаме различни критерии за професионализъм, но не се изразих добре.passer-by wrote:А, така по става.![]()
Макар че като говорех за професионализъм, имах предвид личното поведение на актьора и извън договорните отношения, но карай, явно сме на различни мнения по въпроса, ще го преживеем някак.![]()
По принцип и за мен е така. Само ако имам наистина сериозен проблем с поведението на някой творец (писател, режисьор или какъвто и да е), може да откажа да плащам за творбите му (но може да ги изпиратствам). А на Майкъл Бей всъщност никога не съм гледала цял филм от начало до край, и допусках възможността някой от филмите му да не е толкова зле, ако го гледам както трябва. Затова имаше шанс, ако например приятели ме поканят на Трансформърс, да отида. После някои негови изказвания и статии за него ме доведоха до заключението, че е доста неприятен човек irl и че не искам да гледам нищо негово. В смисъл, мога да пренебрегна личните недостъци на човека, но само ако продуктът има качества, а оставам с неприятното усещане, че единствените качествени продукти свързани с Бей са клиповете на Cinema Sins и Honest Trailers за филмите му - и, разбира се, рап битката.Иначе аз пък се кефя на филмите като краен резултат, а какво е ставало на снимачната площадка не ми е критерий дали да гледам дадено заглавие, нито какъв е даден актьор/режисьор в личния живот.
Джеймс Спейдър е Алън Шор в Бостън Лигъл, бе, осъзнай се!tigermaster wrote:доказано класни актьори, които обаче се снимат във всякакви боклуци заради парите и дори не се опитват да го крият... Джеймс Спейдър... Но пък и участието им в някой филм или сериал няма да ме накара да го гледам. Нито пък ще ме откаже, всъщност.
Ама защо непременно Трансформърите, човекът и други филми е правил все пак.Lyanna Stark wrote:(Оф, сега ще взема да сваля първите два Трансформърса, за да мога да се изказвам информирано за Майкъл Бей.)
Super M wrote:Скандализиран съм от тъпотията на "Дякон Левски". Отидох с високи очаквания и много позитивна нагласа, но останах крайно разочарован. На който му се чете, ревю в блога:
https://troshanov.wordpress.com/2015/02/17/levski/
Абе понякога несъществуването е за предпочитане.Mindcrime wrote:Ся, аз може и да съм изтърсака на невежеството в случая ама... квото и да е, КВОТО И ДА Е, това е първия филм за Левски който аз приживе виждам и да е. Независимо кой го прави, как или защо оставете го. Филм за българин, правен от българин в момента заслужава само тиха тишина. Аз Левски лично не го познавам, не знам пял ли е като малък, не е ли, но не тези неща са важните гледайки встрани от нещата. Нека основите да са положени, пък оттам насетне може само да се надгражда. Това в никакъв случай не означава да провъзгласим Максим Генчев за новия месия или да го наречем режисьор от класа, но трябва поне да му се отдаде някакво уважение за това което се е опитал да направи.
Това в никакъв случай не го казвам в опит да се конфрортирам Super M, казвам го в опита си на родител на дете което в момента е във възрастта в която децата биват запознавани с герои като Левски, Ботев и Раковски и съм наясно с трудностите които съм претърпял с опитите си да го "запленя" с концепцията за ако не друго - българизъм, квото и да означава това!
Съществуването на каквото и да е, спрямо несъществуването на каквото и да е ми се вижда абсолютно оправдано.
Litz wrote:Филмът за Левски щял да има премиера.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1383229
Да се смея ли, да плача ли? След като 300 пъти сменяха актьора, режисьора просеше пари по фейсбук и нямаше никаква кампания от типа на тая за "Рапсодията/Марасмето" или дори "Виктория". В началото в тоя филм имаше такива имена, ся никой няма.
Ами може актьорите да са прочели сценария...Litz wrote:Ахаха аз този филм знаех, че ще е провал още преди две години. Целият каст е сменян поне 3 пъти, Максим Генчев просеше пари по Фейсбук, което е ебаси жалката история, а клетите патриоти са се кефели как Левски псува турци.
И четиричасов филм. Добре е попросил режисьорът (а както се оказва - и сценарист на филма) Максим Генчев.Най-мащабната сцена в продукцията включва участието на 500 статисти. Филмът е заснет на 40 локации в България - Видин и Бабини Видини кули, Велико Търново, Копривщица, село Мокреш и в много манастири, с художествен екип от 250 човека.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 2 guests