Споделете пак
Moderator: Moridin
Изкарай книжка! ;р Тамън с Пенчев ще може да се правим на щайги ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
С колегите го тестихме и реално разликата беше около 2.50 лв. спрямо същия маршрут с такси. Но пък си я имаше гъзарията да пристигнем на мястото с черно BMW 5-ца като някакви мутри 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
11 с такси, 8.50 с юбер.
Дълъг беше маршрута.
В момента повечето дето карат са си с техните коли. Ние просто нацелихме една кака с BMW
Дълъг беше маршрута.
В момента повечето дето карат са си с техните коли. Ние просто нацелихме една кака с BMW

Правилата на бордгейминга:
Потенциалът тук не е в по-добрата цена, майната и на цената. Тук има система за рейтинг, която се вижда в реално време. Когато някой е кретен, както са всички таксиджии, ще се возиш веднъж при него и ще му туриш една злобна оценка, и така вярвам рано или късно ще се отсеят читавите хора.
За мен би било удоволствие да се возя с човек, който не превишава скоростта и е способен на цивилизован разговор.
За мен би било удоволствие да се возя с човек, който не превишава скоростта и е способен на цивилизован разговор.
Тези дни си купих Dodger и почнах да си я чета на работа. На работата работя в екип с един англичанин. И вчера го питам "Бе да ми обясниш думичките tosher и divination, че нямам интернет под ръка да ги проверя?". А той вика "Ми не знам какво значат, не съм ги чувал..."Litz wrote:Един огромен процент от германците, с които общувам в университета не знаят кои са модалните глаголи в собствения им език

- RRSunknown
- Elder God