Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 24, 2014 9:34 am

Ники, и аз подозирам, че майстора си е измислил една част от тези пари. Питай и някой друг.
moonlight, с какво се занимава бившата фирма? И ако не е някаква тайна, коя е, та да няма шанс някой тук да си има вземане-даване с тях?
Бих ти предложила не само да ги съдиш, а и да им изпратиш всевъзможни инспекции... И какво, миналата година не ви е изплащал пари половин година?
Last edited by Morwen on Wed Sep 24, 2014 1:23 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Sep 24, 2014 10:54 am

В такива моменти, ако иска да ми плаща. Минавам вечерта и му нарязвам гумите на мерцедеса и пак ще се изръси едни 2000 лева. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 24, 2014 7:38 pm

Дам понатовари ме майстора тоя път ама и 11 неща смени ама май и аз ще го сменя за следващото, ама и установих, че няма автокъща в бг дето да не са минимум дребни жалки мошеници. Са се надявам поне да харчи както викат хората 4-5/100 дизела поне тва да ми е неква утеха. хли хлип.

Поне в чест на истината в КАТ не беше толкова зле колкото очаквах, само от 9;30 до 13;40 в обора там, ама с 1 ходене щом е си е уин чист. :roll:

Трябваше да снимам тонколонката дето викат да си земеш документите, очевадно е била стара преди соца и сигурно е звучало от нея Лили Иванова като е почвала, някой хъхреше предсмъртно на домофона и евентуално си чуваш някаква форма на името в някакъв момент по светъл и от Бингооо.
Булдога с перука зад гишето, който гледах с трепет дали ще използва лявата си ръка поне да натисне спейса докато чука с 1 пръст на дясната съсредоточено клавиатурата е ясен, някъде явно ги отглеждат такива за пред гишета за всякакви цели.
Поне всичко бях извадил копия и приготвил с информация от разни форуми щото там на 1 лепнат на гишето нейде лист пише кво се иска, ест на друг на съседния прозорец пише, че за едното (съкращението му ДПП вместо договор за... да пишат) се иска и копие та не успяха да ме върнат за разлика от разплаканото бабе пред мен. Ама пада и се като си зима инвалидна кола за внука скъпа да се оправя. Слабите там не оцеляват!
Информация няма нигде, само празна будка в бараките, системата с таблата и номерчетата също е изтляля, ако е работела изобщо някога.
Абе едно и също си е там с 2 думи откак го има и така и ще си остане.

Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Sep 24, 2014 8:22 pm

Хааааахахахахаххаахах!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Sep 25, 2014 10:03 am

Ники, ще ме прощаваш, ама ако на колата 11 неща са й били за спешно сменяне, вероятно е нямало да върви. Следващия път иди и при някой друг. Вероятно и той ще ти иска 800 лв, но за различни неща... :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Sep 25, 2014 10:37 am

Те майсторите си преценят добре на кой могат да ги въртят тия номера, макар не всички да са такива. За съжаление и там трябва да си подготвен и да знаеш поне повърхностно как работи двигателя на колата, и кое кога и защо трябва да се сменя. Иначе ти влизат в 11х комбо и си вземаш демидж.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2014 10:41 am

А, те така ги напудрят в автокъщите, че ще върви сигурно до момента в който нещо генерално се преебе и до там. Абе не си е като голф 3 :D. Определено напраих лека тактическа грешка ама карай, познатото зло и пито платено тоя път, човека го ползвам от 5 години и каквото е сменявал не се пипало повече до ново 20. Иначе частите ми ги е дал на добри цени като сравнявам, явно си е метнал едни 200 кинта за труд за 2 дена :(. Абе ще видя днеска дали върви най-сетне, че важи каското вече, поне имам кола на теория икономична, хар хар.

иначе май и тия трябва да се избягват... тва е возилото.
http://lizingovi.cars.bg/c808064
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Sep 25, 2014 11:38 am

Винаги можеш да питаш за съвет и тук. Все ще се намерим няколко ентусиаста да ти помогнем със съвет. :)

Иначе какво точно взе и за колко?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2014 4:16 pm

Ммм, то съвети много и нито един с един повтарящи се :). Българина освен от политика и футбол разбира и от коли по рождение :D. Aма после нещата опират до късмет не е като два месеца да не обиколих къде ли не и изчетох форуми. За съвети всеки и готов ама никой не му се рискува да препоръчва конкретно техника на ближния щото то си е и до късмет. И аз избягвам да рекламирам тоя или оня лаптоп, че после тъпо като се омажат нещата по някаква неведома причина. Ей тая обява в предишния ми пост зех, подобна де, че бяха няколко. Както и да е, ще ближа рани и простя с мераците за пс4-ката тая година и така :). Бръмчах си днеска цял ден доволен съм за са поне, стига съм омрънквал тука :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Sep 26, 2014 10:32 pm

Толкова много разфасовах служебната кола, че вече мога да оценя фолксфаген за половин час :). Дори ме научиха къде да чукам катализатора за ръждасалост :twisted:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Sep 29, 2014 12:40 pm

След дълго и математическо нищене реших да си променя драстично фитнес програмата и да фокусирам върху корем. Защото с диетата за качване на маса и тежките тренировки, изобщо грам не свалях от корем. Намалих приемането на калории с около 50%, увеличих приема на вода и от понеделник до петък съм във фитнеса. Около 30-40 минути тренировка, 15-20 пътека(защото не мога повече :lol: ) и останалото колело.

За 3 седмици съм свалил над 4 килограма, видимо от кръста и торса. Без да се лишавам от хапване, макар и да изпитвам сериозен глад преди лягане. Наливам се яко с вода и си представям, че е храна. :lol:

С това изненадващо темпо смятам до 2 месеца трябва да съм с почти плосък корем и доста по-стабилни крака, защото си заделям и един ден за тренировка на крака. И се връщам обратно на щангата.

С всичко това искам да кажа, че ако не ходите на фитнес, започнете. Аз ходя от половин година и ми върна енергията, силата и издръжливостта. Заслужава си дори само за различните кардио тренировки. Може да се вмъкне във всяка част на деня. Аз докато работех ходих сутрин в 8 часа и това ме вкарваше в обороти и ме ободряваше преди работа.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Sep 29, 2014 12:43 pm

Ще почнем... ама не сега. :mrgreen:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Mon Sep 29, 2014 2:51 pm

Amikae wrote:След дълго и математическо нищене реших да си променя драстично фитнес програмата и да фокусирам върху корем. Защото с диетата за качване на маса и тежките тренировки, изобщо грам не свалях от корем. Намалих приемането на калории с около 50%, увеличих приема на вода и от понеделник до петък съм във фитнеса. Около 30-40 минути тренировка, 15-20 пътека(защото не мога повече :lol: ) и останалото колело.

За 3 седмици съм свалил над 4 килограма, видимо от кръста и торса. Без да се лишавам от хапване, макар и да изпитвам сериозен глад преди лягане. Наливам се яко с вода и си представям, че е храна. :lol:

С това изненадващо темпо смятам до 2 месеца трябва да съм с почти плосък корем и доста по-стабилни крака, защото си заделям и един ден за тренировка на крака. И се връщам обратно на щангата.

С всичко това искам да кажа, че ако не ходите на фитнес, започнете. Аз ходя от половин година и ми върна енергията, силата и издръжливостта. Заслужава си дори само за различните кардио тренировки. Може да се вмъкне във всяка част на деня. Аз докато работех ходих сутрин в 8 часа и това ме вкарваше в обороти и ме ободряваше преди работа.
В началото проблемът ти не е бил в упражненията ,а в диетата. С комплексни упражнения от типа на клякания, дедлифтове и др. се изгарят повече калории отколкото с разните упражнения за корем.
Първите около 2 килограма които се свалят са water weight, a не изгорени мазнини. Когато спреш диетата и тялото ти презареди запасите си от гликоген ще си ги върнеш.
При мъжете запасите от мазнини които се изгарят последни са около корема и кръста, а при жените около бедрата и дупето.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Sep 29, 2014 3:29 pm

Onslaught wrote:
Amikae wrote:След дълго и математическо нищене реших да си променя драстично фитнес програмата и да фокусирам върху корем. Защото с диетата за качване на маса и тежките тренировки, изобщо грам не свалях от корем. Намалих приемането на калории с около 50%, увеличих приема на вода и от понеделник до петък съм във фитнеса. Около 30-40 минути тренировка, 15-20 пътека(защото не мога повече :lol: ) и останалото колело.

В началото проблемът ти не е бил в упражненията ,а в диетата. С комплексни упражнения от типа на клякания, дедлифтове и др. се изгарят повече калории отколкото с разните упражнения за корем.
Първите около 2 килограма които се свалят са water weight, a не изгорени мазнини. Когато спреш диетата и тялото ти презареди запасите си от гликоген ще си ги върнеш.
При мъжете запасите от мазнини които се изгарят последни са около корема и кръста, а при жените около бедрата и дупето.
Навярно си прав за диетата.

Иначе аз не наблягам толкова на някакви специфични упражнения. Просто бягам докато се уморя максимално и след това минавам на колелото. И също не съм на някаква специална диета, и не гладувам. Но се храня с пълнозърнести храни, палачинки/макарони за закуска. Ям доста зеленчуци, ям манджи и си позволявам да хапвам пълнозърнест хляб. Но не ям пържено и сладко, понякога изяждам една ябълка между трите главни хранения.

Абе по груби мои сметки на ден изгарям повече калории, отколкото консумирам. И резултатите ми са видими, макар да се подготвях психически, че септември няма да видя разлика, всъщност съм отслабнал значително в кръста и най-новите ми дънки изобщо не ми стават, буквално се свличат от мен.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 29, 2014 7:00 pm

От 106 см талия миналата година сега съм 85 см :)
Не съм стъпвал във фитнес и ям боклуци. Добре, че си бях запазил някакви стари дънки от като бях в гимназията че нищо не ми става иначе без пристягане на колана отвъд последната дупка.