One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed May 28, 2014 10:48 am

Нов чаптър, братя! Зоро рулира и почнаха да ни разкриват ква е мелодрамата на Лоу. Сега има да си почакаме Ода да оздравее, за да видим подробности.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Gribo
Adept

Post by Gribo » Wed May 28, 2014 11:04 am

Прекалено як новият чаптър, реакцията ми е такава някаква:
Spoiler: show
Image
Поредният чаптър, който нямам търпение да видя анимиран :)

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed May 28, 2014 11:45 am

Много як чаптър :yay:

alshu
Elder God

Post by alshu » Wed May 28, 2014 12:06 pm

Аз нямах нерви да изтърпя поредицата чак до Ендимион (и съответно до това сриване)...иначе да, запознат съм, че и там има...
...ако четейки Ендимион във въображението ти сцената е била визуално същата...
Апропо, Хиперион си го мразя още отпреди да знам, че българската общност от sci-fi фенове е толкова влюбена в нея...та нищо лично :lol: .
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

“Just try that mixture once, Captain Duncan.”

He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:

“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed May 28, 2014 1:23 pm

Сцената в главата ми беше нещо кошмарно, това ми беше от най-тежките моменти изобщо в книгите... Но да, представи си сцената от Аватар в космически мащаб и ще си горе-долу близо... може би...
Бтв, Зоро ме съсипа със сопрано обръщението към скалния човечец :lol:

SolidJade
Farmer

Post by SolidJade » Wed May 28, 2014 2:01 pm

Стигнаx до Impel Down.

Искрено се радваx след Aлабаста, че повече никога няма да гледам тези олигофрени от Барок Уъркс... добре, някой да ми каже защо трябваше да съберат точно мр. 3 и Бонклей на едно място :lol: иначе като гледам така и останалите полека се появяват. Освен това, защо този затвор е толкова сексистки и най-големите престъпници са само мъже? Има ли женски затвор някъде в OP света тогава?
I'm not in danger. I AM the danger.

Gribo
Adept

Post by Gribo » Wed May 28, 2014 2:08 pm

Тоя затвор е унисекс уж, ама май не са много жените-престъпници там...

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed May 28, 2014 2:12 pm

Бон-чан е върхът бе!
Иначе е факт, че нямаше много жени в тоя затвор...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed May 28, 2014 5:37 pm

То жените пирати като цяло са малко. В повечето екипажи няма никви, например. Но къде са женките от Барок Уъркс, не ми е ясно. Всъщност, положението с различните полове в тоя затвор е едно такова особено, както ще се види по-нататък. :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Gribo
Adept

Post by Gribo » Wed May 28, 2014 6:33 pm

Пък може би тук да са затворили само най-тегавите престъпнички от съображение за сигурност, пък другите някъде на друго място да ги държат... А всъщност, по-голямата част от Барок Уъркс май успяваха да избягат. Онова момиченце дето рисуваше символи ги спасяваше в едно от cover story-тата. Мр.1 и Крокодила, доколкото си спомням, бяха предпочели да идат в затвора, защото не им се занимаваше да бягат или нещо от сорта...

SolidJade
Farmer

Post by SolidJade » Wed May 28, 2014 7:30 pm

Amelia wrote:Но къде са женките от Барок Уъркс, не ми е ясно.
E-exactly! Иначе момиченцето дето оцветяваше на Мр. 3 восъчните фигури май се казваше Мис Голдън Уийк.
I'm not in danger. I AM the danger.

Gribo
Adept

Post by Gribo » Wed May 28, 2014 10:19 pm

http://onepiece.wikia.com/wiki/Miss_Gol ... e_Works%22 - Най-долу ги има. Правят си кафене :)

alshu
Elder God

Post by alshu » Thu May 29, 2014 1:30 pm

До 297.
Пропуснах да отбележа, че в този арк представиха доста нови музикални теми.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

alshu
Elder God

Post by alshu » Fri May 30, 2014 11:20 am

До 304.
Бах маааму как са разточили тази арка...май дори повече от другите...и ми предстоят още 7 серии...
Има много ценни неща (CP9 убийците, upgrade-а на бойноте умения на 'наште 'ора, архитектурата, съоръженията), но просто не са се сдържали да не шоненясват до дупка - по n-тване на информации, изпадане в спорадични флешбеци и рикапи на флешбеци, а пък Спандам на всеки метър спира и му дръпва една дълга реч как всички освен него са червеи :lol: :lol: :lol: . Стълбите и моста ги минаха поне три пъти и в двете посоки...и на всеки метър "Бааака, бааака, бааака онна!" 8-) .

Добре че съм психически подготвен.

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Fri May 30, 2014 4:41 pm

Точно анимето беше стигнало епизод номер 296, когато се хванах истински да го гледам. Първо гледах някакви серии по RTL, за да ми запълват времето след нощната смяна и ми хареса. Те бяха стигнали до Арабаста.
И така всяка седмица гледах новия епизод, а в свободното си време гледах по-старите, докато не ги изравних и сега като човек, който е адски съгрешил чакам всяка седмица за нова серия.
Брат ми се изхитри, като не гледа половин година и след това на един дъх претопява всичко.