Споделете пак
Moderator: Moridin
Това ctrl+z /Undo/ да отказва да ти бачка на всички програми, защото скайпа го е приватизирал в шорткътите си е толкова Отвъд...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Напълно е възможно и да не си. И аз се облещих, пак лесно се оправя де.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Много непрактичен цвят тоя 

Дано има специално място в Ада за хората които си отместват нов ред на текст в word-a със спейсчета!!! Всичките 150 страници това. И ти трябва да го налееш в друг формат и програма... 

Аз съм се занимавала с идиоти, които са попълвали екселски таблици с произволен текст от цели изречения, като всяка дума я търсех в нова клетка, а представата за зум беше шрифт 18+... бъди благодарен че си се занимавал само със спейсове - работа за няколко ентера и една торба реплейсиXellos wrote:Дано има специално място в Ада за хората които си отместват нов ред на текст в word-a със спейсчета!!! Всичките 150 страници това. И ти трябва да го налееш в друг формат и програма...

Дежурна съм на работа. Седя и си попълвам едни екселски таблици или по-скоро се опитвам да разбера какво се е случило със стотинките от касата... Както и да е, това не е от особено значение. По коридора отвън минава някакъв човек, чувам, че се разправя с жената от гардероба, искал да си сипе вода. Тя му показва къде е тоалетната... Пет минути по-късно човекът влиза при мен, очевидно си е сипал вода, щото бутилката му е пълна.
И ми казва:
- Имате специални поздрави от Бойко Борисов.
Понеже не ми заприлича на Бжежински, не му повярвах напълно. Той обаче имаше какво още да сподели.
- Аз съм в началото на трасето, вие сте по средата на трасето и текат едни пари.
- ...мхм...
- Мхм или мхм? А? Наблюдавам ви от двайсет минути как си пишете нещо. Стана ли ви ясно сега как ни наблюдават? По средата на трасето сте.
Гледам с празен поглед и кимам, в смисъл, че да, на средата на трасето съм.
- Така. Е ми това е. Приемете специални поздрави от него и всичко хубаво.

И ми казва:
- Имате специални поздрави от Бойко Борисов.
Понеже не ми заприлича на Бжежински, не му повярвах напълно. Той обаче имаше какво още да сподели.
- Аз съм в началото на трасето, вие сте по средата на трасето и текат едни пари.
- ...мхм...
- Мхм или мхм? А? Наблюдавам ви от двайсет минути как си пишете нещо. Стана ли ви ясно сега как ни наблюдават? По средата на трасето сте.
Гледам с празен поглед и кимам, в смисъл, че да, на средата на трасето съм.
- Така. Е ми това е. Приемете специални поздрави от него и всичко хубаво.

- RRSunknown
- Elder God