Относно хаки:
- Spoiler: show
- В Скайпия масово ползваха Kenbunshoku haki, но там му викаха "мантра". В тоя ред на мисли, това, че хаки има различно име в изолираните небесни острови, ме кефи безмерно. Гарп по някое време би Люфи с Busoshoku haki. А Люфи май ни беше демонстрирал Haoshoku haki преди Шабонди - около Дювал нейде.
Та хакито го има отдавна в повествованието, но взе да се появява повече като се приближиха до New World, където явно е доста често срещано явление, предвид уродите, които населяват мястото. Та това връзва смисъл за мен. Това, което не връзва смисъл е внезапната поява на тенрюбитите и това, че никой от нашите (особено Люфи и Робин) не знаеше за тях. За Люфи ще видиш нататък що се предполага да знае. А Робин няма как да не е чувала за тях като е толкова начетена. То и останалите би трябвало все нещо да са чували - това са владетелите на света им, ебаси!
алшу, санк ю за изчерпателното мнение! Музиката и аз я обожавам и си я слушам от време на време, но аз си обичам и фалшиво изпяните от сеютата керъктър песни. Санджи и аз го харесвам много. Кво ти харесвам - влюбена съм в него почти толкова, колкото в Зоро. Кефи ме как има навика да зачезне по време на екшън и междувременно в бекграунда да сътвори куп безобразия, които улесняват живота на екипажа. Направи го в Литъл Гардън и Алабаста и после донякъде и в Скайпия като почупи на Енел кораба.
По принцип Крокодила има шанс да ни го развият повече в някакъв момент. Не беше чак толкова неуязвим след като Люфи го напердаши още преди дори да е станал кой знае колко силен. Енел беше по-неуязвим от него, но то като цяло логия дяволските умения са ужасно трудни да ги биеш. Нататък има доста логия персонажи и са си болка в задника всичките... Енел мен ме кефеше къв скъсал връзка с реалността олигофрен беше. Много се беше вживял в грешната си представа за Господ и много яко си го отнесе. Накрая като отлетя към Луната, щото, нали, Endless Vearth, съм се хилила с глас. В тоя ред на мисли, хвани погледни началните странички на манга чаптърите, защото те от време на време представляват миниаркчета с лошковците (има и едно с Ейс) и така можем да видим кво се случва с тях, след като Люфи ги набие. Има и за Енел.
Новият чаптър беше много як!
edit: Не ми издържаха нервите и реших да заеба Г8 филъра. Скачам директно на миниаркчето с Фокси и оттам - Water 7. 207-ми епизод почва с един от любимите ми ОП ОП-ове:
http://www.youtube.com/watch?v=lmEnn0JKxOI
Ухиленият, рипащ от покрива Каку...
Много си го обичам Каку!