Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Не си мразя работата, макар че се опитвам да я сменя поради ред причини. Не е толкова лесно.Roland wrote:Абе знам, че икономика, а у, ама... Ако човек толкова си мрази работата, не е ли добре да... я смени?
А и се разбирам добре с повечето колеги и шефове.
Проблемът в конкретния случай не съм сигурен доколко е подходящ за публичен форум, понеже става дума за работа в телевизия, макар че ако някой поиска, ще му пиша ЛС за това. Поради разни причини преди няколко дни започнаха сериозни промени, които достигнаха кулминацията си днес следобед, когато постоянно никой не знаеше какво да прави, кога да го прави, защо и как. Фактът, че излъчената програма ставаше за гледане, се дължи основно на двама човека, единият от които бях аз - само дето накрая, близо час след предишния ми пост, и двамата бяхме толкова смазани, че няма на къде повече. Работата на моменти е свързана с доста стрес, но до момента такова нещо просто не се беше случвало.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
На мен ми иде да се гръмна в момента. Сутринта установих, че съм си забравила телефоните вкъщи. В обедната почивка тичах до вкъщи да си ги взема. Пред вратата установих, че сутринта съм си забравила и ключовете. 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Гнус. 
Утре било работен ден вика шефа, реших да му повярвам за са...

Утре било работен ден вика шефа, реших да му повярвам за са...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
В нашият край няма такива работи. Съботата е за норматив. И тя даже не стига. Даже вече съм измислил нов термин. Сезона преди сезона. Днеска поглеждам телефона и виждам 16:30, след малко поглеждам пак и хоп троп 18:10.
APM-ма ми е станал толкова висок, че като се прибера не ме свърта и ми се наложи да си инсталирам StarCraft 2 отново, за да го канализирам. Иначе седя, слушам некви транс шитни и кликам бясно по десктопа.
APM-ма ми е станал толкова висок, че като се прибера не ме свърта и ми се наложи да си инсталирам StarCraft 2 отново, за да го канализирам. Иначе седя, слушам некви транс шитни и кликам бясно по десктопа.

- RRSunknown
- Elder God
При нас няма такива работи с почивните дни - но пък давам дежурства през 5 дена и именно тогава може да се падне събота или неделя (така и се пада по едно от двете за месец). От друга страна ако наистина е работен ден съботата и се паднеш неделя дежурен се водиш на работа събота но си стоиш вкъщи и почиваш.
Извън началници и колеги много по -вбесяващо е работата с разнообразни хора, вече съм се уверил отдавна, че 90% от населенето са невъзпитани и неприятни за общуване.
Извън началници и колеги много по -вбесяващо е работата с разнообразни хора, вече съм се уверил отдавна, че 90% от населенето са невъзпитани и неприятни за общуване.
- tigermaster
- Elder God
Едно от хубавите неща в моята работа, бтв, е, че работният график се определя практически изцяло от колегите в звеното, без намеса от началници и други такива. Редуваме се по един определен модел, но обикновено няма проблем да си разменим смените. Преди време взех смяна на болен колега. Сега той ще ми върне услугата, поради което в сряда вместо да идвам на работа, ще ходя да гледам Amon Amarth. 
Друг е въпросът, че е задължително да има някой от нас в телевизията, без значение дали денят се води за почивен или не.

Друг е въпросът, че е задължително да има някой от нас в телевизията, без значение дали денят се води за почивен или не.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Сори, че така с лошо, ама първата ми реакция на тоя пост беше да се задавя от смях. Ако това ще те накара да се почувстваш овъзмездена, в резултат ми влезе спрайт в носа...Ghibli wrote:На мен ми иде да се гръмна в момента. Сутринта установих, че съм си забравила телефоните вкъщи. В обедната почивка тичах до вкъщи да си ги взема. Пред вратата установих, че сутринта съм си забравила и ключовете.
And you can't dance with a devil on your back...
Абе щом е работа не ми я хвали... е казал народа и то с право:). Откарах си днеска яко гърч ама поне навреме си тръгвам са от работа по случай съботника... да видим и тоя месец дали ще ми бавят и заплатата и се омитам ако е така. Крепи ме само са мисълта, че некви празници поред. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”