Споделете пак
Moderator: Moridin
Ами аз от алтруистични подбуди - действал добре на реколтата и на водния резерв. Ма дотук идващата година се очертава здраво сушава и безплодна. Не е добре туй.
Инак сняг обичам, но не обичам това, че никой не го чисти, после той се топи, става киша, после кишата се заледява и за да се придвижи човек от точка А до точка Б, трябва да си забие перка в гъза.
Инак сняг обичам, но не обичам това, че никой не го чисти, после той се топи, става киша, после кишата се заледява и за да се придвижи човек от точка А до точка Б, трябва да си забие перка в гъза.
Изядох всичката лютеница. Изненадващо бързо свърши, защото постоянно я консумирам. Мисля към 100 буркана направихме тази година, но тя с всяка година става все по-вкусна, а тази година стана направо върха! Не мога да спра да я ям. Ям я почти с всичко.
На следващото правене трябва да купя матриал за поне 200 или 300 буркана!
На следващото правене трябва да купя матриал за поне 200 или 300 буркана!

След като тия дни сплайснах всички необходими кабели и панели, днес си инсталирах новото Jensen радио в колата при -25 градуса температура, за да е по-епично и канадско. Още има да му нагласям и оправям разни скоби, кабели и т.н., докато всичко стане както трябва, но сега засега поне го подкарах. Много по-бързо е от оригиналната система в колата за плейване на музика от USB, за нула време се хареса с телефона ми и автоматично свали всичките ми контакти, навигацията също е екстра (нямаше кога да прокарвам кабели, та на майтап сложих антената на GPS-а директно върху новото устройство вътре в dashboard-а, ма то взе че проработи идеално...). Ще тракна снимки, когато проектът стане 100% готов за показване.
Лол куките днеска ми донесли някаква глоба. От 3 години нямам акт, но бях на сватба Септември и ходехме до Айтос. Както и да е, като тръгнахме обратно се оказва, че са забравили букета за булката и аз бях избраника да побърза да го вземе от центъра на Бургас.
Пропуснали обаче да ми кажат, че има камера на едно ограничение по магистралата. 90 км/ч ограничение, аз съм минал със 133 км/ч +- 3% = 200 лева.
Досадното е, че не харесвам да ходя на такива мероприятия, и беше един от най-скучните и дълги дни в живота ми, но беше на колегата и не можех да откажа. А много се стараех последните години да нямам нарушения и актове, дори манталитета ми се промени с годините и карам много спокойно. Нямаше и как след като преди години се разбих с колата на баща ми и напрактика потроших кола, която не е моя. От тогава нямам провинения и нямаше изгледи да имам с моето каране. Ама ей го на нова черна точка...
И ся отгоре на всичко майка ми иска да се пише нарушението на нейно име, защото можело при следващо да са ми вземели книжката. Титаничен удар по егото ми, обаче само в мечтите и.
Пропуснали обаче да ми кажат, че има камера на едно ограничение по магистралата. 90 км/ч ограничение, аз съм минал със 133 км/ч +- 3% = 200 лева.
Досадното е, че не харесвам да ходя на такива мероприятия, и беше един от най-скучните и дълги дни в живота ми, но беше на колегата и не можех да откажа. А много се стараех последните години да нямам нарушения и актове, дори манталитета ми се промени с годините и карам много спокойно. Нямаше и как след като преди години се разбих с колата на баща ми и напрактика потроших кола, която не е моя. От тогава нямам провинения и нямаше изгледи да имам с моето каране. Ама ей го на нова черна точка...
И ся отгоре на всичко майка ми иска да се пише нарушението на нейно име, защото можело при следващо да са ми вземели книжката. Титаничен удар по егото ми, обаче само в мечтите и.
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
За пореден път се убеждавам, че идиотите нямат националност.
Взех колата на един приятел назаем, за да закарам днес рано сутринта приятелката ми до автогарата за да си хване автобуса за БГ.
Той естествено вместо в 1.30 през нощта се появи чак в 6. Та слизаме към 5 да товарим багажа и да тръгваме и с ужас установявам, че някой урод е счупил с бухалка или чук предното стъкло. И сега ще трябва да плащам стъклото, ако застрахователите не пожелаят да го платят.
Гадост!!!

Взех колата на един приятел назаем, за да закарам днес рано сутринта приятелката ми до автогарата за да си хване автобуса за БГ.
Той естествено вместо в 1.30 през нощта се появи чак в 6. Та слизаме към 5 да товарим багажа и да тръгваме и с ужас установявам, че някой урод е счупил с бухалка или чук предното стъкло. И сега ще трябва да плащам стъклото, ако застрахователите не пожелаят да го платят.
Гадост!!!
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Отделно беше паркирана на личното ми парко място под блока, което не ползвам от месеци, защото нямам кола...Devoted of Slaanesh wrote:За пореден път се убеждавам, че идиотите нямат националност.![]()
![]()
Гадост!!!
Мишо вече е Stage 2! След като му сложих downpipe и high flow cat е с пълен turbo back exhaust, та е по-бърз от сток Evo X (поне 300 кончета на crank-а). Вече турбо лаг на практика няма и мощността идва много по-плавно и приятно като разкарах последните ограничаващи компоненти. Вибрацията също намаля значително. Няколко дена ще бумти доста, докато се наместят новите части, но на по-ниски обороти не дразни жена ми, та всичко е наред.
п.п. В тунерския сервиз, където ми слагаха частите установиха с голяма почуда, че задните ми гуми са сложени наопаки (т.е. противоположно на посоката на ротация). Единственото ми оправдание е, че като ги слагахме ноември беше мрачно и студено...
п.п. В тунерския сервиз, където ми слагаха частите установиха с голяма почуда, че задните ми гуми са сложени наопаки (т.е. противоположно на посоката на ротация). Единственото ми оправдание е, че като ги слагахме ноември беше мрачно и студено...

Преди известно време сънувах Силвъра. 
Интересното е, че никога не съм го виждала, нямах дори бегла идея как изглежда. Всъщност си го представях нещо като Шелдън... Но оттогава нямам мира, та преди малко се разтърсих в интернет и открих стара негова юношеска снимка.
Ако добавим съответните възрастови корекции, всъщност това беше точно човекът, когото сънувах. И всъщност не се изненадах, някак допусках, че ще стане така.
Edit:
А, сега му намерих и по-съвременна снимка. Да, точно него сънувах.

Интересното е, че никога не съм го виждала, нямах дори бегла идея как изглежда. Всъщност си го представях нещо като Шелдън... Но оттогава нямам мира, та преди малко се разтърсих в интернет и открих стара негова юношеска снимка.
Ако добавим съответните възрастови корекции, всъщност това беше точно човекът, когото сънувах. И всъщност не се изненадах, някак допусках, че ще стане така.
Edit:
А, сега му намерих и по-съвременна снимка. Да, точно него сънувах.
It's ALIVE! 

Вече си наместих новото тъчскрийн радио в дупката му, ъпдейтнах му канадските карти, граунднах му един кабел, та да може да се пуска видео, подкарах повечето steering wheel контроли (още има да се боря, докато тръгнат и останалите...) и най-вече - сложих му уолпейпър с Adam Jensen, защото радиото е марка Jensen и... мда.

Вече си наместих новото тъчскрийн радио в дупката му, ъпдейтнах му канадските карти, граунднах му един кабел, та да може да се пуска видео, подкарах повечето steering wheel контроли (още има да се боря, докато тръгнат и останалите...) и най-вече - сложих му уолпейпър с Adam Jensen, защото радиото е марка Jensen и... мда.