Moderator: Moridin
Под 4 секунди със сигурност не е. V8 двигателят дърпа тия прекомерно скъпи слонове до към 5 някъде, колкото stock Evo X/STI. Но това е в идеални условия. На нашата надморска височина от 1000м турботата имат голямо предимство.Amikae wrote:Тия са много дебели за драг. Някои правят 0-100 за под 4 секунди. Това не променя факта, че са грозни джипове, but it should be noted.
Напълно съм съгласен. Но нали знаеш, че руските мафиотчета тия тунинги не им ги правят в Русия. Повечето от тези тунинги са правени в щатите. И аз под "вашия край" по-скоро имах предвид щатите, което май не е баш вашия край.AlDim wrote:Е, горе си говорим за stock peformance. Много коли могат да бъдат направени чудовища, но аз не съм тръгнал да ги стрийт рейсвам, че да ми пука. Този дефект на характера принадлежеше на Джипа от видеото, което пуснах, а той определено не изглеждаше много пипнат.
Иначе туй драг видео от Русия не е много показателно за моя край, защото в цялата провинция няма и един драг стрип и има само един мизерен трак 400км на север в Едмънтън. Тук са по-скоро на вълна кой ще изкара най-черен дизел от камиона си.
Между другото най-луди на тема 1000+ в момента дори не са американците, а руските мафиотчета, които нямат за какво друго да си харчат парите.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests