Преигравайки трилогията до 3-ката просто ярко контрастира лошото писане в последната част, и не само финала, ами почти цялата концепция за "the end of days", в която Шепард спокойно се разхожда из разни дискотечки и денски, като някакъв бастун.
Moderator: AlDim

Имам си там някакъв headcanon и това е...
 Имам си там някакъв headcanon и това е...  
 Една промяна, която бих направил в него, е как Джоукър някак успява да пилотира Норманди извън обхвата на зелената вълна и екипажа запазва органичността и синтетичността си, оплесквайки целият план за галактически мир и разбирателство. В краят с унищожаването на синтетиците пък би било добре все пак да покажат и цената на решението - измирането на всички гети, EDI и прецакването на всички космически кораби и т.н. в галактиката. В сегашния му вид си стои като най-малоумния вариант.
 Една промяна, която бих направил в него, е как Джоукър някак успява да пилотира Норманди извън обхвата на зелената вълна и екипажа запазва органичността и синтетичността си, оплесквайки целият план за галактически мир и разбирателство. В краят с унищожаването на синтетиците пък би било добре все пак да покажат и цената на решението - измирането на всички гети, EDI и прецакването на всички космически кораби и т.н. в галактиката. В сегашния му вид си стои като най-малоумния вариант.
Баце, найш кога ще дам 15 долара за липсващата половина от интеракцията с персонажите, при положение че за толкова човек може да си купи няколко цели игри на Steam... Аз на EA вече отказвам да им давам пари за такива неща просто за принципа.Xellos wrote:Изобщо dlc-тата на тая поредица са масивно яки.
 . В комплекта дето закупих 3те има само дреболии и вариантите на края включени. Стига им толкоз пари и от мен определено. Което не пречи на ДЛЦ-тата да са ЯКИ. Цитаделата си има и Арена и миниигрички да си джитка човек, не само лафове и мисия. Не виждам толкоз проблем да си ги свали човек да ги види, определено променят доста 3ката.
. В комплекта дето закупих 3те има само дреболии и вариантите на края включени. Стига им толкоз пари и от мен определено. Което не пречи на ДЛЦ-тата да са ЯКИ. Цитаделата си има и Арена и миниигрички да си джитка човек, не само лафове и мисия. Не виждам толкоз проблем да си ги свали човек да ги види, определено променят доста 3ката. .
. 
  Освен това в тройката тез двамцата са по-интересни персонажи от останалите принципно (и EDI кефи долу-горе, но в мелетата ми е много никаква). Естествено всички останали ги пробвах многократно, но накрая просто спрях да се занимавам. В групата трябва да има биотик, за да има каквато и да е забава, и този път изборът е много малък, ако си без Аленко. 100% тек (Тали) пък е слаба бира срещу всичко освен гети, но Гарус е перфектен хибрид с якото снайпене и пържене на щитове.
 Освен това в тройката тез двамцата са по-интересни персонажи от останалите принципно (и EDI кефи долу-горе, но в мелетата ми е много никаква). Естествено всички останали ги пробвах многократно, но накрая просто спрях да се занимавам. В групата трябва да има биотик, за да има каквато и да е забава, и този път изборът е много малък, ако си без Аленко. 100% тек (Тали) пък е слаба бира срещу всичко освен гети, но Гарус е перфектен хибрид с якото снайпене и пържене на щитове. макар, че половината ти наблюдения не отговарят на геймплейната действителност. Ашли също я имах в отбора - също е много силна комбинация с Вега макар и с една идея по-слаба от Кейдън.
 макар, че половината ти наблюдения не отговарят на геймплейната действителност. Ашли също я имах в отбора - също е много силна комбинация с Вега макар и с една идея по-слаба от Кейдън. 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest